Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hraběnčin jablečný štrůdl

fotka Hraběnčin jablečný štrůdl
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Hraběnčin jablečný štrůdl:

na těsto:  | 140 g moučkového cukru  | 200 g Hery  | 400 g polohrubé mouky  | 2 lžíce mléka  | 1/2 prášku do pečiva  | na náplň:  | 6 jablek  | 1 vanilka  | 1 lžíce skořice  | 1hrst sekaných ořechů  | 1hrst rozinek  | 4 bílky  | 100 g moučkového cukru

Postup přípravy receptu Hraběnčin jablečný štrůdl:

Na vále uděláme z mouky, cukru, Hery, mléka a prášku do pečiva těsto. Jednu třetinu z něj dáme zmrznout, zbývající část vyválíme a položíme na vymazaný plech. Na těsto naklademe 6 nastrouhaných jablek, cukr, skořici, vanilku, ořechy a rozinky. Na to dáme sníh ušlehaný z bílků a cukru. Úplně navrch nastrouháme zmrzlé těsto. Pečeme 15 - 20 minut při teplotě 180 °C.


Fotky receptu Hraběnčin jablečný štrůdl:

Hraběnčin jablečný štrůdl
Hraběnčin jablečný štrůdl
Hraběnčin jablečný štrůdl
Fotky vložil: cudovluc 
Hodnocení receptu Hraběnčin jablečný štrůdl
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka