Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.05. 2021
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hraběnčin jablečný štrůdl

fotka Hraběnčin jablečný štrůdl
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Hraběnčin jablečný štrůdl:

na těsto:  | 140 g moučkového cukru  | 200 g Hery  | 400 g polohrubé mouky  | 2 lžíce mléka  | 1/2 prášku do pečiva  | na náplň:  | 6 jablek  | 1 vanilka  | 1 lžíce skořice  | 1hrst sekaných ořechů  | 1hrst rozinek  | 4 bílky  | 100 g moučkového cukru

Postup přípravy receptu Hraběnčin jablečný štrůdl:

Na vále uděláme z mouky, cukru, Hery, mléka a prášku do pečiva těsto. Jednu třetinu z něj dáme zmrznout, zbývající část vyválíme a položíme na vymazaný plech. Na těsto naklademe 6 nastrouhaných jablek, cukr, skořici, vanilku, ořechy a rozinky. Na to dáme sníh ušlehaný z bílků a cukru. Úplně navrch nastrouháme zmrzlé těsto. Pečeme 15 - 20 minut při teplotě 180 °C.


Fotky receptu Hraběnčin jablečný štrůdl:

Hraběnčin jablečný štrůdl
Hraběnčin jablečný štrůdl
Hraběnčin jablečný štrůdl
Fotky vložil: cudovluc 
Hodnocení receptu Hraběnčin jablečný štrůdl
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !