Postup přípravy receptu Hrstková polévka pro všechny něco:
Postup je téměř stejný, jako u polévky bramborové, necháme ovšem přes noc namáčet luštěniny, které uvádíme do varu ve vodě, ve které jsme je namáčeli. Přidáme ostatní zeleninu, na kostičky nakrájenou, popř. houby či jiné nezmiňované oblíbené ingredience /např. lahůdková, či klasická cibulka, nebo pórek a mnoho jiných/, ochutíme solí a česnekem, popř. jiným oblíbeným kořením a uvaříme. Dáváme-li do polévky i rýži, tak nezapomeňme dobu, po kterou se rýže vaří, aby nebyla rozvařená. Nakonec uděláme jíšku z másla a mouky a polévku zajíškujeme, přidáme rozšlehaná vejce a povaříme.
V polévce může být i květák, brokolice, růžičková kapusta atd...
Fotky receptu Hrstková polévka pro všechny něco:
Fotky vložil: uznevim,MichelePrg,Vikitorie,damami,kozaroza