Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Indonézský kebab

fotka Indonézský kebab
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Indonézský kebab:

3 jemně nasekané šalotky  | 2 jemně nasekané stroužky česneku  | 1/2 lžičky cayanského pepře  | 2 lžičky mletého koriandru  | 2 lžičky mletého zázvoru  | 0,5 dl sojové omáčky  | 3 lžíce vinného octa  | 5 lžic oleje  | 4 porce kuřecích prsíček

Postup přípravy receptu Indonézský kebab:

Kuřecí prsíčka pokrájejte podélně na tenké proužky. Přísady na marinádu dobře promíchejte. Do marinády přidejte proužky kuřecího masa a důkladně promíchejte, nejlépe, jak už doporučeno jinde, v ziplog pytlíku, nebo v plastikové krabici s víkem. Marinujte nejméně 3 hodiny, maximálně však na 12 hodin v chladu, za občasného zamíchání / protřesení. Maso napichujte na špízy na délku proužků na každý tři kousky, každý mírně zakruťte. Špízy grilujte 2-3 minuty, až maso zhnědne. Pak špízy otočte a grilujte další 2-3 minuty. Kebab podávejte se zeleninovým salátem a burákovou omáčkou.


Fotky receptu Indonézský kebab:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Indonézský kebab
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !