Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.03. 2025
Dnes má svátek Řehoř
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablečno-broskvová buchta z žitné mouky

fotka Jablečno-broskvová buchta z žitné mouky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jablečno-broskvová buchta z žitné mouky:

4 vejce  | 80 g cukru moučka  | 170 g bílého jogurtu  | 160 g žitné mouky  | 1 balení prášku do pečiva  | 350 g strouhaných jablek  | 250 g kompotovaných broskví

Postup přípravy receptu Jablečno-broskvová buchta z žitné mouky:

Nejdříve si dáme předehřát troubu na cca 180 °C. Připravíme si také plech, který vymažeme a vysypeme moukou. Vejce si rozdělíme na žloutky a bílky zvlášť. Žloutky utřeme s moučkovým cukrem do pěny, přidáme bílý jogurt, poté mouku s práškem do pečiva a nastrouhaná jablka. Po přidání každé z předešlých ingrediencí, směs promícháme. Nakonec opatrně vmícháme sníh z bílků. Tuto směs vylijeme do připraveného plechu. Broskve scedíme, nakrájíme na měsíčky a poklademe na těsto. Pečeme při 180 °C asi 25-30 minut.

Tip: Jelikož jsou v těstě jablka, můžeme přidat rozinky, skořici apod. Také lze žitnou mouku namíchat s pšeničnou. Koláč můžete dle chuti posypat drobenkou.


Fotky receptu Jablečno-broskvová buchta z žitné mouky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablečno-broskvová buchta z žitné mouky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !