Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.03. 2025
Dnes má svátek Řehoř
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jamajské řezy

fotka Jamajské řezy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Jamajské řezy:

3 dl polohrubé mouky  | 1 dl kokosové moučky  | 2 dl krupicového cukru (dobrý je tmavý třtinový)  | 2 lžíce rumu  | 1 dl oleje nebo rozehřátého prochladlého másla  | 1 lžíce kakaa  | 1 lžička skořice  | 1 dl mletých mandlí nebo ořechů  | 2 vejce  |  vlažné mléko dle potřeby (cca 2 dl)  | 2 vrchovaté lžičky prášku do pečiva  |  zavařenina  |  čokoládová poleva

Postup přípravy receptu Jamajské řezy:

Vejce utřeme s tukem, rumem a cukrem do pěny. Ostatní sypké přísady promícháme a střídavě s vlažným mlékem zamícháme do utřené hmoty až vznikne kašovité těsto. Těsto nalijeme do tukem vymazaného a hrubou moukou nebo strouhankou vysypaného pekáčku. Pečeme při 180 °C v elektrické troubě.

Hotový koláč necháme prochladnout. Potřeme po povrchu i po stranách pikantní zavařeninou, necháme zaschnout a přes zavařeninu nalijeme čokoládovou nebo rumovou polevu a sypeme strouhaným kokosem, ořechy nebo mandlemi. Krájíme na řezy a zdobíme šlehačkou.


Fotky receptu Jamajské řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jamajské řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !