Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Japonské hovězí špízky

fotka Japonské hovězí špízky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Japonské hovězí špízky:

600 g hovězího masa  | 5 jarních cibulek  | 2 barevné papriky  | Marináda:  | 1 lžička solamylu  | 2 lžíce suchého sherry  | 2 lžíce bílého vinného octa  | 3 lžíce sójové omáčky  | 2 lžíce krupicového cukru  | 1/2 lžičky mleté skořice

Postup přípravy receptu Japonské hovězí špízky:

Nejprve připravíme marinádu. V misce dobře rozmícháme solamyl se sherry. Postoupně přidáváme vinný ocet, sójovou omuáčku, cukr, skořici, zázvor a prolisovaný česnek. Vymícháme hladkou omáčku. Maso omyjeme a osušíme. Nakrájíme ho na tenké plátky a každý plátek rozdělíme na proužky široké asi 3 cm. Maso potřeme marinádou a necháme proležet několik hodin. Papriky a cibulky očistíme. Papriky nakrájíme na čtverečky, cibulky na špalíčky. Proužky masa napichujeme na kovové jehly nebo navlhčené dřevěné špejle. Střídavě je prokládáme kousky paprik a cibulkami. Špízy pečeme pod rozžhaveným grilem asi 10 až 15 minut.


Fotky receptu Japonské hovězí špízky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Japonské hovězí špízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !