Postup přípravy receptu Jarní brambory s vejci a klobásou:
Troubu rozehřejeme na 180°C. Brambory uvaříme ve slupce doměkka nebo použijeme brambory zbylé od oběda. Do vymazané zapékací mísy naskládáme podélně rozpůlená natvrdo uvařená a oloupaná vejce, oloupané a na kousky nakrájené brambory, na kolečka nakrájenou klobásu a ředkvičky. Osolíme a opepříme. V malé misce smícháme máslo se strouhankou, prolisovaným česnekem a nakrájeným tymiánem. Takto vzniklou drobenkou pak rovnoměrně posypeme směs v zapékací míse, zakápneme olejem a vložíme do rozehřáté trouby. Pečeme 20 minut tak, aby na povrchu vznikla lehce opečená krusta. Podáváme teplé.
Fotky receptu Jarní brambory s vejci a klobásou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!