Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 06.12. 2025
Dnes má svátek Mikuláš a pozor na čerty!
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jarní brambory s vejci a klobásou

fotka Jarní brambory s vejci a klobásou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 34

Použité suroviny receptu Jarní brambory s vejci a klobásou:

150 g klobásy  | 6 vajec natrvdo  | 1 lžíce másla  | svazek ředkviček  | 3 lžíce strouhanky  | 1 str. česneku  | 2 lžíce čerstvého tymiánu  | 2 lžíce oliv. oleje  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Jarní brambory s vejci a klobásou:

Troubu rozehřejeme na 180°C. Brambory uvaříme ve slupce doměkka nebo použijeme brambory zbylé od oběda. Do vymazané zapékací mísy naskládáme podélně rozpůlená natvrdo uvařená a oloupaná vejce, oloupané a na kousky nakrájené brambory, na kolečka nakrájenou klobásu a ředkvičky. Osolíme a opepříme. V malé misce smícháme máslo se strouhankou, prolisovaným česnekem a nakrájeným tymiánem. Takto vzniklou drobenkou pak rovnoměrně posypeme směs v zapékací míse, zakápneme olejem a vložíme do rozehřáté trouby. Pečeme 20 minut tak, aby na povrchu vznikla lehce opečená krusta. Podáváme teplé.


Fotky receptu Jarní brambory s vejci a klobásou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jarní brambory s vejci a klobásou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !