Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.03. 2025
Dnes má svátek Anděla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jarní řezy Agnes

fotka Jarní řezy Agnes
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Jarní řezy Agnes :

210 g másla nebo Hery (původně to byla Sana)  | 210 g práškového cukru  | 210 g polohrubé mouky  | 210 g mletých ořechů  |  6 bílků na sníh  |  6 žloutků  | 150 g práškového cukru  |  event. čokoláda

Postup přípravy receptu Jarní řezy Agnes :

Tuk a cukr utřeme, přidáme mouku a mleté ořechy a opatrně zamícháme tuhý sníh. Na upečené řezy natřeme polevu, kterou si připravíme třením žloutků a práškového cukru. Třeme tak dlouho, až poleva mírně nabyde a zesvětlá. Na tyto řezy se může rovněž dát jen čokoládová poleva, nebo ještě čokoládová poleva na žloutkovou.


Fotky receptu Jarní řezy Agnes :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jarní řezy Agnes
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !