Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.03. 2025
Dnes má svátek Viktorie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jindřiščin perník

fotka Jindřiščin perník
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Jindřiščin perník :

1 hrnek hladké mouky  | 1 hrnek polohrubé mouky  | 1 hrnek mletého cukru  | 2 vejce  |  1 hrnek mléka  | 1/2 hrnku oleje  |  1 prášek do pečiva  | 1 prášek do perníku  |  1 lžíce kakaa  | 2 lžíce medu  |  2 menší jablka  |  nasekané ořechy

Postup přípravy receptu Jindřiščin perník :

Smíchat mouku s práškem do pečiva a do perníku, s cukrem a kakaem. Přidat vejce, mléko a olej. Med, nastrouhaná jablka a ořechy tam být nemusí, ale věřte, nemá to pak chybu. Ořechy buď nasekat najemno, nebo nahrubo podle chuti.

A proč Jindřiščin? Protože miluju hrnkové buchty a kamarádka mě touto tak potěšila, že jsem musela pojmenovat podle ní. Většinou jsou perníky suché, tenhle je vlhký a vláčný.


Fotky receptu Jindřiščin perník :

Jindřiščin perník
Jindřiščin perník
Jindřiščin perník
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Jindřiščin perník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !