400 g kabanosu
| 1 malá konzerva sterilovaného hrášku nebo zelených fazolek
| 1 cibule
| 2 lžíce oleje
| 1 lžíce hladké mouky
| dle chuti: mletá paprika
| dle chuti: sůl
| 4 lžíce smetany nebo mléka
| dle chuti: petrželka
Postup přípravy receptu Kabanos v hrášku:
Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme oloupaný na kostičky nakrájený kabanos nebo jiný měkký salám, sladkou papriku a krátce osmahneme. Zaprášíme moukou, osmahneme, přidáme hrášek s nálevem, dle chuti osolíme a mírně deset minut podusíme. Do hotového pokrmu vmícháme smetanu a dochutíme jej drobně rozsekanou petrželkou. Podáváme s brambory, slaným pečivem nebo s chlebem.
Fotky receptu Kabanos v hrášku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!