Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.11. 2025
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kachna na broskvích

fotka Kachna na broskvích
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kachna na broskvích:

2 kachní prsa  | 60 g másla  |  mletý pepř  | Omáčka:  | 1 sklenice kompotovaných broskví  | 1,5 dl červeného vína  | 2 lžíce polohrubé mouky  | 1 lžíce citronové šťávy  | 1 bobkový list  |  hřebíček  |  mletá skořice  | 60 g arašídů

Postup přípravy receptu Kachna na broskvích:

Hnětací nádobu rozpálíme v mikrovlnné troubě při plném výkonu. Rozehřejeme v ní máslo a vložíme kachní prsa. Pečeme 5 minut při plném výkonu z jedné strany, z druhé strany pečeme 6 minut. Pak maso vyndáme z nádoby a připravíme omáčku. Mouku smícháme se šťávou z broskví, vínem, citronovou šťávou, kořením a arašídy. Vaříme 3 minuty při plném výkonu, dokud omáčka nezhoustne. Pak vyndáme bobkový list a přidáme na plátky nakrájené broskve. Kachní prsa vykostíme, maso nakrájíme na tenké plátky a zalijeme omáčkou. Podáváme s bramborovým knedlíkem.


Fotky receptu Kachna na broskvích:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kachna na broskvích
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky