Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.03. 2025
Dnes má svátek Viktorie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kávovo-ořechový mls

fotka Kávovo-ořechový mls
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kávovo-ořechový mls:

5 vajec  |  2 bílky  | 200 g cukru  | 6 lžic strouhanky  | 200 g nahrubo nastrouhaných ořechů  |  1 prášek do pečiva  | 1/2 l vody  |  2 vanilkové pudinky  | 3 lžičky rozpustné kávy  | 1 máslo  | 2 žloutky  |  2 lžíce cukru  |  2 lžíce rumu  |  2 šlehačky v prášku

Postup přípravy receptu Kávovo-ořechový mls:

Vejce, bílky a cukr šleháme do pěny, přidáme strouhanku, ořechy a prášek do pečiva. Nalejeme a urovnáme na vymazaný a vysypaný nebo vyložený pečícím papírem plech a upečeme. Podle trouby tak 20 minut na 150 °C. Necháme vychladnout. Ve vodě uvaříme pudinky bez cukru a do horkého krému zamícháme rozpustnou kávu, po vychladnutí vyšleháme s máslem a žloutky a cukrem, popřípadě můžeme přidat rum. Krém naneseme na upečený základ a potřeme ušlehanými šlehačkami v prášku, můžeme posypat strouhanou čokoládou.
Je to prostě paráda! Nic tak lahodného jsem dlouho nejedla! Kombinace ořechů, kávy a šlehačky je úžasná! Doporučuji zkusit!


Fotky receptu Kávovo-ořechový mls:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kávovo-ořechový mls
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !