Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.03. 2025
Dnes má svátek Eduard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Klitšuri

fotka Klitšuri
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Klitšuri:

300 g rýže basmati  | 300 g květáku  | 200 g červené čočky  | 100 g zmrazeného nebo čerstvého hrášku  | 1 větší brambora  | 2 středně velké cibule  | 2 středně velká rajčata  | 1–2 chilli papričky (čerstvé nebo sušené)  | 5+3 PL přepuštěného másla  | 3 bobkové listy  | 2 PL indického kari  | 1 KL mletého římského kmínu  | 1 KL garam masaly  |  sůl

Postup přípravy receptu Klitšuri:

Květák omyjeme a rozdělíme na jednotlivé růžičky, omytý a oloupaný brambor nakrájíme na velké kostky.
Cibuli nakrájíme na jemné kostičky, stejně tak rajčata, papričku chilli.
5PL másla přepustíme, za stálého míchání na něm opečeme cibuli do zlatova, přidáme rajčata, chilli papričky a ostatní koření, zasmahneme. Přidáme propláchnutou rýži, hrášek, čočku, brambory, květák, dostatečně osolíme a zalijeme vodou. Jakmile se voda začne vařit, zmírníme příkon a mírně dusíme pod pokličkou 20 minut, až jsou všechny přísady měkké.
Hotový pokrm pokapeme zbytkem přepuštěného másla a lehce posypeme kořením garam masala.


Fotky receptu Klitšuri:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Klitšuri
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !