Postup přípravy receptu Kokosová roláda s ovocem :
Žloutky vyšleháme s vodou a s cukrem do pěny, přidáme prosátou mouku, kokos a tuhý sníh vyšlehaný z bílků, citrónové šťávy a špetky soli. Rozetřeme na plech vyložený namaštěným papírem na pečení a vložíme do trouby předehřáté na 180-200 °C a pečeme 3-5 minut. Necháme malinko vychladnout, stočíme i s papírem a zase rozmotáme a necháme úplně vychladnout. Potřeme ochuceným tvarohem a poklademe ovocem pokrájeným na plátky nebo kousky, zatočíme, přičemž opatrně odstraníme papír. Vrch potřeme nutelou, ozdobíme ovocem a necháme vychladit. Krájíme na řezy.
Chuťové variace: broskvový tvaroh a okapaný broskvový kompot, jahodový tvaroh a jahody, borůvkový tvaroh a borůvky, vanilkový tvaroh a banány, čokoládový tvaroh a maliny...