2000 g krabích prstů
| 100 g bílků
| 100 g česneku
| 200 g škrobu
| 300 ml oleje
| 200 ml dezertního vína
| 150 g paprikových lusků
| 300 g cibula
| 200 g porku
| 200 ml masového vývaru
| 20 g soli
| 20 g glutasolu
Postup přípravy receptu Krabi na kari koření:
Krabí maso nakrájíme na větší kousky, promícháme s bílky, škrobem a osolíme. Tuk mírně rozehřejeme a kousky v něm blanšírujeme. Přebytečný tuk scedíme. Na pánvi zpěníme cibulku, paprikové lusky, pórek a na plátky krájený česnek. Zalijeme vývarem, dochutíme kořením a vše společně dusíme, zahustíme škrobem.
Fotky receptu Krabi na kari koření:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!