Vložil: | paji |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 80 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Krůta s hráškem:
1 celá krůta
| 350 g zmrazeného hrášku
| 20 g másla
| 20 g anglické slaniny
| 1 lžíce olivového oleje
| 1 ks cibule
| 1,5 dl růžového vína
| podle potřeby: pepř, sůl, vývar z drůbků
Postup přípravy receptu Krůta s hráškem:
Drobně nakrájenou cibuli osmažíme na másle nebo na oleji dozlatova. Přidáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu, rozškvaříme ji. Přidáme omytou, osušenou, osolenou a opepřenou krůtu. Vče podlijeme růžovým vínem a pečeme za stálého podlévání horkou vodou (nebo vývarem z drůbků) v troubě při teplotě 170 stupňů asi 1 hodinu. Podáváme s vařenými brambory.
Fotky receptu Krůta s hráškem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!