Postup přípravy receptu Krůtí maso na dvou šťávách:
Nakrájené maso rozmícháme v malém množství vody se špetkou soli a šafránu. Směsí potřeme nakrájené maso a dáme do kastrolu. Přidáme 30 g másla, 30 g oleje, nakrájenou cibuli, česnek a další koření. Osolíme a zalijeme vařící vodou. Přikryjeme a dusíme do měkka. Šťávu za občasného míchání necháme na teplé plotýnce zhoustnout. Na pánvičce si rozehřejem zbytek másla a oleje a maso na něm osmažíme. Podáváme s rýží.
Fotky receptu Krůtí maso na dvou šťávách:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Maso rozmíchám ve vodě, pak potřu maso směsí, v kastrolu dusím až se zahustí šťáva. Podušené maso osmažím.
Připadá to jenom mně trošku nerozumitelné nebo přes 30ti letou praxi v kuchyni jsem lehce natvdlá?