Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí maso na dvou šťávách

fotka Krůtí maso na dvou šťávách
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 78

Použité suroviny receptu Krůtí maso na dvou šťávách:

300 g krůtí maso  | 60 g máslo  | 60 g oleje  | 2 ks cibule  | 4 stroužky česnek  | 1/2 lžičky zázvoru  | 2 lžičky sladká paprika  | 1 lžička pálivá paprika  | 2 lžičky drcený kmín  |  sůl  |  šafrán

Postup přípravy receptu Krůtí maso na dvou šťávách:

Nakrájené maso rozmícháme v malém množství vody se špetkou soli a šafránu. Směsí potřeme nakrájené maso a dáme do kastrolu. Přidáme 30 g másla, 30 g oleje, nakrájenou cibuli, česnek a další koření. Osolíme a zalijeme vařící vodou. Přikryjeme a dusíme do měkka. Šťávu za občasného míchání necháme na teplé plotýnce zhoustnout. Na pánvičce si rozehřejem zbytek másla a oleje a maso na něm osmažíme. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Krůtí maso na dvou šťávách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí maso na dvou šťávách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Krůtí maso na dvou šťávách
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkNo aj ja čítam dva razy po sebe a nechápem
ten postup,asi nerozumiem.
Obrázek uživatelky
profil
chybička se asi vloudila,taky jsem se u toho zarazila.Je to špatně napsané.Divím se jen,že to prošlo kontrolou.Natvrdlé asi nejsme.
Obrázek uživatelky
profil
Maso rozmíchám ve vodě, pak potřu maso směsí, v kastrolu dusím až se zahustí šťáva. Podušené maso osmažím.
Připadá to jenom mně trošku nerozumitelné nebo přes 30ti letou praxi v kuchyni jsem lehce natvdlá?
Smajlík
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles