Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Krůtí nářez s pikantní omáčkou

fotka Krůtí nářez s pikantní omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Krůtí nářez s pikantní omáčkou:

250 g krůtího nářezu  | 2 lžíce rybízového želé  | 100 g majonézy  |  sůl a pepř  | 150 g víšní bez pecek  | 2 lžíce citr. štávy  | 8 listů hlávk. salátu  | 2 hrušky  | 1 lžíce hořčice  | 125 ml smetany  | 150 g celeru

Postup přípravy receptu Krůtí nářez s pikantní omáčkou:

Maso nakrájíme na tenké nudličky. Hrušky oloupeme, nakrájíme na drobné kostičky. Višně necháme okapat. Celer oloupeme, omyjeme, osušíme, rozpůlíme a nakrájíme na tenké plátky. Celer, hrušky a citronou šťávu smícháme.
Rybízové želé rozehřejeme, aby bylo tekuté. Při chlazení do něj přimícháme hořčici, majonézu, smetanu a metličkou ze směsi vyšleháme krémovou omáčkou. Podle chuti ji lehce osolíme a opepříme.
Listy salátu rozložíme na talířky. Do základu salátu z celeru a hrušek vmícháme krůtí maso a višně.
Hotový salát servírujeme na listech a přeléváme omáčkou.


Fotky receptu Krůtí nářez s pikantní omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí nářez s pikantní omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !