Použité suroviny receptu Krůtí prsa na hříbkách a smetaně:
4 krůtí řízky
| 2 pravé hříbky
| tuk
| sůl
| bílý pepř
| 1 kel zakys. smetany
| tousty z veky
| zelenina
Postup přípravy receptu Krůtí prsa na hříbkách a smetaně:
Krůtí řízky naklepeme přes fólii a osolíme. Očistíme si i houby. Neoddělujeme u nich nohy, ale podélně je nakrájíme na tenké plátky. Krůtí řízky po obou stranách opečeme. Nakonec přidáme nakrájené houby. Zalijeme hustou zakysanou smetanou a zvýšíme příkon tepla, aby se tekutina rychleji odpařila. Musí vzniknout spíše šťáva, než omáčka. Nakonec poprášíme bílým pepřem. Podáváme třeba s tousty z veky a doplníme barevnou čerstvou zeleninou.
Fotky receptu Krůtí prsa na hříbkách a smetaně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!