Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 15.11. 2024
Dnes má svátek Leopold
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí ražniči

fotka Krůtí ražniči
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 19

Použité suroviny receptu Krůtí ražniči:

600 g krůtí prsa  | 1 ks červená paprika  | 1 ks žlutá paprika  | 1 ks mražená zelenina - sáček  | 1 lžíce máslo  | 350 ml voda  | 1 ks drůbeží bujón  | 2 ks česnek - stroužky  |  sůl, pepř  |  pažitka  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Krůtí ražniči:

Omyté a osušené krůtí maso nakrájíme na kostky a papriku na silnější kousky. Střídavě je napichujeme na jehly nebo špejle, osolíme, opepříme a na horkém oleji opečeme ze všech stran. Potom ražniči vyjmeme a vložíme na talíři do předem vyhřáté trouby na 50 st. C - udržujeme v teple.



Do výpeku dáme 100 ml vývaru z bujónové kostky, přidáme prolisovaný česnek, osolíme, opepříme, chvíli dusíme a nakonec přidáme jemně nasekanou pažitku. Na druhé pánvi zpěníme máslo, přidáme zeleninu, podlijeme zbylým vývarem a dusíme asi 10 minut až bude zelenina měkká.



Krůtí ražnici podáváme s dušenou rýží, přelijeme ho česnekovým vývarem a obložíme dušenou zeleninou.


Fotky receptu Krůtí ražniči:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí ražniči
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !