Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 30.10. 2025
Dnes má svátek Tadeáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuře nebo králík na bylinkách

fotka Kuře nebo králík na bylinkách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Kuře nebo králík na bylinkách:

dle potřeby: olej  | 8 plátků slaniny  | 1 kuře nebo menší králík  | 2 lžičky tymiánu  | 3 stroužky česneku  | dle chuti: sůl a pepř  | 500 g rajčat  | dle chuti: petrželka

Postup přípravy receptu Kuře nebo králík na bylinkách:

Kuře nebo králíka rozdělte na 8 porcí. Každou posypte sekaným česnekem a tymiánem, osolte, opepřete, zabalte do plátku slaniny a sepněte párátkem. Maso opečte ze všech stran do červena na rozpáleném oleji. Potom je vložte do zapékací misky, přidejte nakrájená rajčata, špetku tymiánu a pečte v troubě asi 45 minut. Hotové maso posypte nakrájenou petrželkou a podávejte s bramborami.


Fotky receptu Kuře nebo králík na bylinkách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře nebo králík na bylinkách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky