Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 07.12. 2025
Dnes má svátek Ambrož a Benjamín
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí plátek na slanině a špenátu

fotka Kuřecí plátek na slanině a špenátu
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Kuřecí plátek na slanině a špenátu:

1/2 bal. mraženého špenátu  | 1 lžíce másla  | 30 g slaniny  | 1 str. česneku  | 2 žloutky  | 2 kuřecí prsa  | 1/4 cibule  |  sladká paprika a sůl  |  hl. mouka a vývar

Postup přípravy receptu Kuřecí plátek na slanině a špenátu:

Kuřecí prsa lehce naklepeme. Osolíme, ochutíme paprikou, potřeme česnekem a zaprášíme moukou. Slaninu nakrájíme na drobné kostičky. Česnek prolisujeme.
Slaninu rozpustíme a opečeme na ní plátky masa z obou stran. Potom ihned vše zalijeme vývarem a pod pokličkou udusíme doměkka.
Cibuli oloupeme, nakrájíme najemno a zpěníme na másle. Přidáme nakrájený špenátový protlak, osolíme, opepříme a ochutíme prolisovaným česnekem. Podusíme a nakonec vmícháme žloutky.



Fotky receptu Kuřecí plátek na slanině a špenátu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí plátek na slanině a špenátu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !