Postup přípravy receptu Kuřecí plátek v cornflakes:
Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a nařízneme tak, aby se dala rozevřít.
Část vnitřní strany potřeme dijónskou hořčicí a část pestem alla Genovesse. Na jednu polovinu pak položíme kolečko uzeniny Herkules, kousek cibule a proužek sýru Gouda. Plátek uzavřeme - spíchneme kraj párátkem. Obalíme je v hladké mouce.
V mikrotenovém sáčku si pomocí válečku rozdrtíme lupínky cornflakes. Vložíme do sáčku připravené plněné plátky a dobře obalíme drcenými lupínky, pomůžeme si přitlačením v dlani.
Obalené plněné plátky smažíme dozlatova na pánvi s nepřilnavým dnem na olivovém oleji, po otočení masa přikryjeme na chvíli poklicí. Maso vyndáme a do výpeku vlijeme smetanu ke šlehání. Prohřejeme a vzniklou omáčkou podléváme servírované maso.
Kuřecí plátky v cornflakes podáváme s vařeným bramborem, doplňujeme dresinkem podle chuti.