Postup přípravy receptu Kuřecí prsíčka plněná sýrovou nádivkou:
Do kuřecích prsíček vyřízneme hlubokou kapsu. Pak maso lehce na povrchu i uvnitř osolíme a opepříme. Lístky bazalky otrháme a nasekáme je nadrobno. Lučinu vyšleháme, ochutíme bazalkou a drceným zeleným pepřem a zředíme mlékem nebo smetanou. Sýrový krém dáme do cukrářského sáčku nebo do mikroténového sáčku u kterého jsme ustřihli 1 roh a naplníme připravené kapsy. Naplněné maso po obou stranách pět minut opékáme na rozpáleném oleji. Výpek zaprášíme moukou osmažíme a zalijeme zbylou smetanou a povaříme. Podle chuti osolíme. Na jiné hlubší pánvi nebo kastrolku vaříme vývar, přidáme máslo, na delší čtvrtky rozkrájenou mrkev a celé fazolky. Povaříme doměkka, ochutíme solí, mletým pepřem a trochou strouhaného muškátového oříšku.
Na talíře pokládáme plněná kuřecí prsíčka plněná sýrovou nádivkou, obložíme uvařenou zeleninou a přelijeme omáčkou. Na vrch kuřecích prsíček sypeme podle chuti sekanou pažitkou.