Postup přípravy receptu Kuřecí soté se šparglí a omeletou:
Maso nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme a posypeme vegetou. Konce špargle odlomíme a nakrájíme na 4 cm kousky, žampiony a kukuřici slijeme, celer a papriku nakrájíme na kostičky. Na oleji maso prudce osmahneme, posypeme hladkou moukou a přilijeme trochu vývaru, přidáme celer, papriku, žampiony, špargli /špičky přidáme až nakonec/ a orestujeme. Po chvilce přidáme i kukuřici a špargli, dochutíme hořčicí, solí a pepřem, můžeme dochutit také rajčatovým pyré, nebo smetanou. Prohřejeme a odložíme. Vejce rozšleháme se solí a pepřem a na kapke oleje pripravíme omelety. Na talíři omeletu naplníme soté, podáváme s bramborami nebo rýží a zeleninou.