Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Čas malinČas malin Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 22.07. 2025
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Květák po francouzsku

fotka Květák po francouzsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Květák po francouzsku:

1 ks květák  |  těstíčko:  |  mouka, bílé víno, sůl, olej  | 2 ks bílky /sníh/

Postup přípravy receptu Květák po francouzsku:

Květák uvařený ve slané vodě rozdělíme na růžičky. Ty pak obalujeme v těstíčku, do kterého nakonec vmícháme sníh. Smažíme na másle či oleji. Květák po francouzsku podáváme s brambory.


Fotky receptu Květák po francouzsku:

Květák po francouzsku
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Květák po francouzsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !