Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Lahůdková fazolová polévka

fotka Lahůdková fazolová polévka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Lahůdková fazolová polévka:

1 l vody  | 200 g fazolí  | 3 cibule  | 3 stroužky česneku  | 400 g vepřového uzeného žebírka  | 2 lžíce oleje  | 2 mrkve  |  1 kořen petržele  | 2 brambory  | 100-150 g uzené klobásy  |  1 lžička papriky  | podle chuti 1-2 pálivé papričky

Postup přípravy receptu Lahůdková fazolová polévka:

Oprané fazole přes noc namočíme do studené vody a v téže vodě je zvolna vaříme. Mezi vařením přidáme dvě rozsekané cibule a česnek. Uzená žebírka dáme vařit zvlášť. Na větší pánvi smažíme na oleji na kolečka nakrájenou mrkev a petržel Přidáme ještě jednu rozkrájenou cibuli a na kostičky nakrájené brambory. Opatrně mícháme, abychom zeleninu nerozmačkali. Zbarvíme sladkou paprikou. Když jsou Fazole téměř měkké, přidáme k nim nakrájené vařené uzené maso i s vývarem, na kolečka nakrájené klobásy, dušenou zeleninu a polévku dovaříme. Podle chuti můžeme do polévky nekrájet či rozemnout pálivou papričku.


Fotky receptu Lahůdková fazolová polévka:

Lahůdková fazolová polévka
Fotky vložil: jirajanka 
Hodnocení receptu Lahůdková fazolová polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !