Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.05. 2021
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Líný jablkový koláč

fotka Líný jablkový koláč
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Líný jablkový koláč:

600g polohrubé mouky  | 1 kypřící prášek  | 200g tuku  | 200g moučkového cukru  | 2 celá vejce  | 4 lžíce mléka  | 1 vanilkový cukr  |  strouhaný kokos  | 1,20kg jablek nakrájených na plátky  |  cukr  |  skořice

Postup přípravy receptu Líný jablkový koláč:

Mouku, kypřící prášek, tuk, cukr, vejce, mléko a vanilkový cukr zpracujeme na vále v těsto, které rozdělíme na polovinu. Jeden plát rozválíme a dáme na pomaštěný a moukou vysypaný plech. Posypeme kokosem, poklademe jablky a posypeme cukrem smíchaným se skořicí. Vyválíme druhý polovinu těsta na plát, přiklopíme a přimáčkneme kraje, aby šťáva z jablek nevytékala. Propícháme nožem a upečeme dorůžova


Fotky receptu Líný jablkový koláč:

Líný jablkový koláč
Líný jablkový koláč
Líný jablkový koláč
Fotky vložil: uschi3 
Hodnocení receptu Líný jablkový koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !