Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Losos po řecku

fotka Losos po řecku
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Losos po řecku:

1 kg lososa  | hrst bazalky  | 2 lžíce citronové šťávy  | špetka koření na ryby  | 1 lžíce másla  | 1/2 dcl olivového oleje  | 200 g oliv  | 1 pórek  | 1/2 kg rajčat  | 1 řapíkatý celer  | 1 lžíčka soli

Postup přípravy receptu Losos po řecku:

Lososa stáhnout a seříznout filety. Ty nasolit, jemně okořenit, zalít šťávou z citronu a nechat v chladu odležet. Na pánvi rozpustit máslo s trochou olivového oleje, na rozpáleném zprudka osmahnout na plátky nakrájený pórek a řapík celeru. Potom vložit plátky lososa, krátce opéct z jedné strany, otočit a poklást na plátky nakrájenými oloupanými rajčaty. Dusit na 2° asi 15 minut. Vsypat na půlky nakrájené olivy a nasekanou bazalku. Dusit ještě asi 5 minut


Fotky receptu Losos po řecku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Losos po řecku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles