Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 11.10. 2024
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Makrela po bretaňsku

fotka Makrela po bretaňsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Makrela po bretaňsku:

4 makrely  | 2 dcl oleje  | 250 g bílých fazolí (můžou být i sterilizované)  | 1 větší cibule  | 1 dcl červeného vína  | 1 citron  |  petržel, sůl

Postup přípravy receptu Makrela po bretaňsku:

Vykuchané makrely bez hlav osolíme, opečeme na oleji po obou stranách. Pečené ryby naskládáme do vhodné mísy a zalijeme touto marinádou: do horkého oleje po pečení makrel přidáme na tenká kolečka nakrájenou cibuli, lehce ji zpěníme, aby zůstala bílá. K cibuli přidáme víno, doměkka uvařené a scezené fazole a vše přisolíme. Vše promícháme a uvedeme do varu. Vařící marinádu vlijeme na pečené makrely a po vychladnutí - vypaření vše necháme v lednici alespon 8 hodin proležet. Při podávání zdobíme kolečkem citronu a sekanou zelenou petrželkou.



Fotky receptu Makrela po bretaňsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Makrela po bretaňsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky