Vložil: | Milenanov |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 3 |
|
|
Použité suroviny receptu Malgašský bong:
300 g vepřové kýty
| 300 g hovězí roštěné
| 8 lžic kečupu
| 150 g eidamu
| 1 cibule
| 2,5 lžičky sladké papriky
| 1 lžička pepře
| 3 špetky soli
| olej na smažení
| 1,5 lžičky worcesteru
Postup přípravy receptu Malgašský bong:
Maso nakrájíme na menší kostky, popepříme a opaprikujeme je a dobře vše promícháme. Rozpálíme olej, vložíme oboje maso a 7-8 minut ho restujeme, mícháme vařečkou.
Po té době přilijeme kečup, přidáme worcester a osolíme. Za stálého míchání se vytváří barevná omáčka. Po 3 minutách přisypeme strouhaný sýr a mícháme dvě minuty, sýr se ve šťávě rozpustí, omáčka má tu správnou barvu a je příjemně pikantní chutí.
Sundáme z ohně, rychle vmícháme syrovou cibuli nakrájenou na kolečka. Cibule se prohřeje, ale zůstane syrová
Fotky receptu Malgašský bong:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!