Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
13. 11. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí řezy se šunkou: Maso nakrájíme na řízky, prošpikujeme slaninou, osolíme, potřeme olejem a necháme 2 hodiny na chladném místě. Potom přeložíme plátky šunky, přichytíme párátkem a pečeme na roštu.
Podáváme s opekanými ... …více»
|
13. 11. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí frankfurtská pečínka: Odležené maso očistíme od blan, omyjeme a osušíme. Prošpikujeme nakrájenou slaninou a nakrájenými párky. Osolíme, potřeme olejem a dáme na olejem vymazaný plech. Pomalu pečeme a během pečení podléváme ... …více»
|
13. 11. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí překládaná pečínka: Maso umyjeme, nakrájíme na řízky, naklepáme, osolíme a opepříme. Kořenovou zeleninu nastrouháme, cibuli nakrájíme na kolečka a slaninu na tenké plátky. Větší pánev potřeme máslem a vložíme do ní část ... …více»
|
13. 11. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí stehno s česnekem: Maso odblaníme, prošpikujeme česnekem, slaninou, osolíme, potřeme rozpuštěným máslem, dáme na plech a pomalu pečeme. Během pečení podléváme vodou nebo vývarem. Upečené maso pokrájíme, uložíme na misu, ... …více»
|
13. 11. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Pečené srnčí stehno: Omyté a očištěné maso prošpikujeme slaninou, osolíme, potřeme olejem a dáme na hodinu do chladu. Potom maso opečeme na sádle, posypeme kmínem, pokapeme olejem a dáme péct do trouby. Během pečení podlé ... …více»
|
12. 11. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Hovězí plátky s okurkami: Na lžíci másla podusíme, drobně nakrájenou cibuli. Plátky masa naklepeme, osolíme a opečeme na cibuli. Pak je mírně podlijeme a dusíme doměkka. Nakonec přidáme drobně nakrájené okurky, necháme je přej ... …více»
|
12. 11. 2009 Vnitřnosti
Příprava receptu Játra se smetanou a pikatní zeleninou: Játra protáhneme špekem. Do kastrolu vložíme pikantní zeleninu, přidáme prošpikovaná játra a dáme péct. Asi po hodině játra vyjmeme, výpek rozmixujeme, přilijeme vroucí vodu, smetanu, osolíme, přidáme ... …více»
|
12. 11. 2009 Mleté maso
Příprava receptu Masové šišky s rýží a zelím: Mleté maso, vařenou rýži, čubricu a sůl důkladně promícháme a pak tvoříme šišky.
Na dno pekáčku rozprostřeme zhruba polovinu zelí, na ni poklademe masové šišky a pak navrstvíme zbylé zelí. Povrch pos ... …více»
|
12. 11. 2009 Mleté maso
Příprava receptu Karbanátky z masa a celeru: Mleté maso a vejce dáme do mísy, celer oloupeme a najemno nastrouháme a přidáme jej k masu. Směs ochutíme červenou paprikou, pepřem, solí, majoránkou a rukama důkladně promícháme.
Z této směsi tvořím ... …více»
|
12. 11. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Roštěnky na paprice se smetanou: Okraje roštěnek odkrojíme, maso naklepeme a osolíme. V kastrole rozpálíme máslo a roštěnky poprášené moukou na něm krátce opečeme a vyjmeme. V másle osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme papriku, zamíc ... …více»
|