Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 03.07. 2025
Dnes má svátek Radomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Řízky z mletého bůčku

Řízky z mletého bůčku
3. 02. 2008 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Řízky z mletého bůčku: Jemně umletý Bůček osolíme, opepříme a přidáme teplé mléko. Dobře propracujeme a dáme do ledničky odležet nejméně na 6 hodin. (ideální je do druhého dne). Z hmoty tvoříme placičky, které ... ... …více»

Skopová pečeně na česneku

Skopová pečeně na česneku
3. 02. 2008 Skopové maso +++++++___
Příprava receptu Skopová pečeně na česneku: Skopové zbavíme přebytečného tuku a potřeme česnekem utřeným se solí. Maso dáme do pekáče s rozehřátým tukem a nakrájenou cibulí a zprudka zapečeme. Pak snížíme teplotu, maso podlijeme a za stálého př ... …více»

Biftek s vejcem

Biftek s vejcem
3. 02. 2008 Hovězí maso +++_______
Příprava receptu Biftek s vejcem : Omyté maso osušíme, nakrájíme na čtyři plátkv cca 2 cm silné, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a uprostřed převážeme nití. Na rozpáleném tuku maso opečeme asi 10 - 15 minut z každé strany. Pak tuk s ... …více»

Skopové se zeleninou

Skopové se zeleninou
3. 02. 2008 Skopové maso +++++_____
Příprava receptu Skopové se zeleninou: Na směsi oleje a másla zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme. Jakmile maso pustí šťávu, podlijeme a zvolna dusíme doměkka. Ke konci dušení přidáme nakrájenou zeleninu a ... …více»

Prejt z hovězího masa

Prejt z hovězího masa
3. 02. 2008 Hovězí maso ++++-_____
Příprava receptu Prejt z hovězího masa: Umeleme vyvařené hovězí maso z polévky včetně dobrého loje a dáme na teflonovou pánev chvíli smažit. Oddělíme přebytečný tuk, který můžeme upotřebit na jíšku. Přidáme namočené, vyždímané žemle, ... ... …více»
 

Krůtí závitky plněné zelím

Krůtí závitky plněné zelím
3. 02. 2008 Drůbeží maso +++++++___
Příprava receptu Krůtí závitky plněné zelím: Okapané kysané zelí nakrájíme a krátce podusíme v malém množství vody. Je-li zelí příliž kyselé, přisladíme ho. Maso naklepeme, osolíme, opepříme a na každý plátek masa položíme plátek slaniny a část ... …více»

Masová nádivka zapečená v bramborách

Masová nádivka zapečená v bramborách
3. 02. 2008 Mleté maso ++-_______
Příprava receptu Masová nádivka zapečená v bramborách: K masu přidáváme vejce, nakrájenou cibuli, navlhčenou žemli, osolíme, okořeníme a dobře promícháme. Zapíkací mísu vymažeme a vysypeme strouhankou, rozložíme do ní polovinu brambor nakrájených na koleč ... …více»

Kebab po selsku

Kebab po selsku
3. 02. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Kebab po selsku: Na malé kousky nakrájíme maso, vložíme do rozehřátého oleje a smažíme dozlatova. Maso posolíme a přidáme nadrobno nakrájenou cibuli. Několikrát promícháme, přidáme nadrobno nakrájená rajčata. Vše doch ... …více»

Maso se sušenými švestkami

Maso se sušenými švestkami
3. 02. 2008 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Maso se sušenými švestkami: Umyté a na porce nakrájené maso osmažíme v horkém tuku. Jakmile maso zbělá přidáme nadrobno nakrájenou cibuli se špetkou soli, nadrobno nakrájená rajčata a ke konci sladkou papriku. Rozmícháme horkou ... …více»

Hovězí dušené s cibulí

Hovězí dušené s cibulí
3. 02. 2008 Hovězí maso +++++++++_
Příprava receptu Hovězí dušené s cibulí: Maso nakrájíme na kousky, které naklepeme jako řízek na tloušťku cca 1 cm. Osolíme, opepříme, obalíme v mouce a osmažíme dorůžova. Do hlubokého hrnce vložíme 1/3 nadrobno nakrájené cibule, 1/2 usmažen ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !