![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masové kostky: Na oleji orestujeme cibuli a přidáme maso nakrájené na větší kostky (3x3 cm). Osolíme, opepříme, přidáme kmín a dusíme do poloměkka. Podle potřeby podlijeme vodou. Podušené maso rozprostřeme ... ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sečuánské vepřové maso: Maso nakrájíme na nudličky a obalíme v Solamylu a vejcích. Hlávkové zelí, pórek a cibuli nakrájíme na nudličky, černé houby překrojíme na menší kousky. Připravíme si olej na pánev a necháme ho rozpáli ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pekingské hovězí maso: Hovězí maso si připravíme na šál, do pánve nebo kastrolu dáme všechny ingredience a vaříme. Když je maso měkké, vyjmeme je a necháme vychladnout. Po vychladnutí maso nakrájíme na slabé plátky, rozloží ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Shabu-shabu: Tenké plátky roštěné (cca 6 plátků na osobu) si připravíme na mísu, osolíme, opepříme, naplníme pórkem a česnekem. Dáme na rozpálený tál (pánev) a postupně rolujeme. Pracovat musíme svižně, abychom te ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Yakitori: Kuřecí stehno nakrájíme na kostičky, napíchneme na špízek (špejli), osolíme a opepříme. Opečeme na olivovém oleji, otočíme, po chvíli zastříkneme vínem Saké a krátce podusíme. Když máme maso šťavnatě ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kavarma kebab: Maso rozkrájíme na šest kousků, lehce osmažíme v horkém tuku, přidáme část nakrájeného pórku, malé množství vody a sůl. Dusíme do poloměkka. Následně posypeme zbytkem pórku a špetkou soli. Dusíme. Při ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené maso se zeleninou gjuveč: Umyté maso nakrájíme na kousky a lehce osmažíme v části horkého tuku. Přidáme postupně nadrobno nakrájenou cibuli, mrkev, celer, část rajčat a později přidáme červenou papriku. Rozředíme horkou vodou ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kaše z jehněčího masa: Maso umyjeme a nakrájíme na kousky, zalijeme studenou vodou a zahříváme. Sebereme pěnu, osolíme a znovu sebereme pěnu. Přidáme černý pepř a vaříme do změknutí. Připravíme světlou zásmažku, ochladíme a ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuličky ze sekané k rajské omáčce : Vše smícháme a utvoříme kuličky (velké asi jako pinpongáč), které osmahneme na pánvičce dozlatova, poté je můžeme vložit do omáčky a podávat. Nebo je můžeme dávat zvlášt na talíř a pak teprve ... ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Beskydská omeleta: Nadrobno nakrájenou slaninu rozškvaříme, zpěníme na ní nakrájenou cibuli, přidáme hned žampiony a nakrájené maso, nebo uzeninu. Promícháme a opečeme na oleji. Zalijeme rozšlehanými a osolenými ... ... …více»
|