![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3. 02. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masoví špačci: Mleté maso smícháme s vejcem, žemlí navlhčenou mlékem, solí a pepřem. Směs rozdělíme na 4 díly, ze kterých uděláme placičky. Na každou dáme podélný řez klobásy, svineme a zabalíme do plátku slaniny. Z ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové maso s kyselým zelím: Umyté a na porce nakrájené maso vložíme do části tuku a lehce zasmažíme. Dolijeme horkou vodou a vaříme do poloměkka. Zelí, pokud je moc kyselé, opláchneme ve vodě. Podusíme na zbytku tuku, které mích ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso s pórkem: Umyté a na porce nakrájené maso lehce osmažíme v horkém tuku. Postupně přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, rajčata a nakonec sladkou papriku. Rozředíme vodou a vaříme 20 minut. Pórek očistíme, umyjeme ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kebab na ormanský způsob: Maso nakrájíme na drobné kousky, osmažíme na másle, do kterého vložíme nadrobno nakrájenou cibuli a lehce osmažíme s masem. Zapražíme moukou a následně přidáme rajský protlak, osolíme, zalijeme teplou ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Radomirská kavarma: Maso nakrájíme na kousky, osmažíme v tuku a vyjmeme. V tuku podusíme pórek a přidáme sladkou papriku, zamícháme, přidáme maso, osolíme a podusíme do úplného změknutí. Nakonec jídlo polijeme rozmíchaný ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené vepřové plátky s paštikou: Maso zlehka naklepeme, osolíme a obalíme ve směsi nadrobno nakrájených bylinek s moukou. Na oleji je z obou stran zprudka opečeme a při snížené teplotě zvolna dohotovíme. Na měkké maso klademe řez paš ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Míchané maso: Vepřové maso a z mletého masa vytvořené karbanátky rozpečeme, vložíme do zapékací misky, kde vložíme klobásu, posypeme nakrájenou cibulí, pepřem, saturejkou a pálivou paprikou. Zalijeme cca 600 ml vod ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené maso na šopský způsob: Maso nakrájíme na malé kousky, osolíme a necháme uležet. Osmažíme na tuku, vyjmeme a ve zbylém tuku, osmažíme pórek a naložené papričky. Vše nasypeme do zapékací misky, posypeme sladkou paprikou a oso ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí steaky zapečené s broskví: Plátky masa zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran na olejizprudka opečeme a pak zvolna dohotovíme. Potom na každý plátek dáme lžici nadrobno nakrájeného kompotu, překryjeme půlkami broskv ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Valašská roštěná: Roštěnky na okraji několikrát nažízneme, obrácenou stranou paličky zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji po obou stranách zprudka opečeme, snížíme teplotu a zvolna dohotovíme. Na opečené plát ... …více»
|