![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nakládaná slepice s ananasem: Cukr se solí převaříme v 1,5 l vody. Vodu necháme vychladnout a zalijeme s ní očištěnou a na porce nakrájenou slepici. Necháme stát dva dny. Občas maso převracíme. Potom slepici vyjmeme a povaříme v t ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí kapsa se syrečkem: Kuřecí řízek očistíme,(není třeba ani klepat, nebo jen lehce a mírně) a podélně po delší straně rozkrojíme delším ostrým nožem tak, aby spojená zůstala rovnější strana. Necháme spojeno asi jen na ... ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí řízky s ovocnou směsí: Řízky zlehka naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a na oleji po obou stranách opečeme. Přidáme oloupané a nakrájené ovoce, zjemníme máslem a dusíme doměkka. Příloha brambory nebo bramborová ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zabijačkový guláš s houbami: V kastrolu rozehřejeme sádlo a osmahneme na něm cibuli a česnek do růžova. Přidáme nakrájené maso, poprášíme paprikou a podlijeme trochou piva a vody, přidáme rajčatový protlak, kmín, osolíme a pod po ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masový aspik se zeleninou: Maso nakrájíme na drobné nudličky nebo kostičky. Dobře omytý pórek nakrájíme na jemné proužky a vše promícháme v míse s dobře okapanou sterilovanou zeleninou. Opepříme dle chuti. Podle návodu na obalu ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jelítka s pečenými jablky: Jablka rozčtvrtíme, vykrojíme jádřince a nakrájíme je na menší dílky. Vložíme je do misky, zakapeme lžící citronové šťávy a promícháme, aby jablka na řezu nezhnědla. V pánvi rozehřejeme většinu sádla ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí sádlo se škvarky: Omyté a osušené sádlo nakrájíme na kostičky o hraně asi 1-3 cm. Nakrájené sádlo vložíme do kastrolu se silnějším dnem, neměl by být úplně plný, podlijeme trochou vody, aby se ze začátku sádlo lépe .. ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečené koleno se zeleninou: Koleno omyjeme, nařízneme, aby se lépe propékalo, a vložíme do pekáče. Podlijeme vodou, osolíme a okořeníme. Přidáme celé oloupané stroužky česneku, klínky oloupané cibule nebo na větší kusy překrájen ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory s avokádovým dipem: Brambory oloupeme, rozpůlíme a osolíme. Plech potřeme olivovým olejem a položíme na něj brambory řeznou plochou dolů. Pečeme asi 40 minut v troubě předehřáté na 200°C, dokud brambory nezhnědnou. Během ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Sekaná s ovesnými vločkami: Přebrané ovesné vločky zalijeme vodou a uvaříme hustou kaši. Zeleninu nakrájíme a na másle krátce podusíme. Vychladlou kaši, zeleninu, cibuli a česnek rozmixujeme a přidáme maso, vejce, koření, petrže ... …více»
|