Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.06. 2025
Dnes má svátek Medard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nakládaná slepice s ananasem

Nakládaná slepice s ananasem
3. 02. 2008 Drůbeží maso ++________
Příprava receptu Nakládaná slepice s ananasem: Cukr se solí převaříme v 1,5 l vody. Vodu necháme vychladnout a zalijeme s ní očištěnou a na porce nakrájenou slepici. Necháme stát dva dny. Občas maso převracíme. Potom slepici vyjmeme a povaříme v t ... …více»

Kuřecí kapsa se syrečkem

Kuřecí kapsa se syrečkem
3. 02. 2008 Drůbeží maso +_________
Příprava receptu Kuřecí kapsa se syrečkem: Kuřecí řízek očistíme,(není třeba ani klepat, nebo jen lehce a mírně) a podélně po delší straně rozkrojíme delším ostrým nožem tak, aby spojená zůstala rovnější strana. Necháme spojeno asi jen na ... ... …více»

Telecí řízky s ovocnou směsí

Telecí řízky s ovocnou směsí
3. 02. 2008 Telecí maso ++++______
Příprava receptu Telecí řízky s ovocnou směsí: Řízky zlehka naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a na oleji po obou stranách opečeme. Přidáme oloupané a nakrájené ovoce, zjemníme máslem a dusíme doměkka. Příloha brambory nebo bramborová ... …více»

Zabijačkový guláš s houbami

Zabijačkový guláš s houbami
3. 02. 2008 Vepřové maso +++++++++_
Příprava receptu Zabijačkový guláš s houbami: V kastrolu rozehřejeme sádlo a osmahneme na něm cibuli a česnek do růžova. Přidáme nakrájené maso, poprášíme paprikou a podlijeme trochou piva a vody, přidáme rajčatový protlak, kmín, osolíme a pod po ... …více»

Masový aspik se zeleninou

Masový aspik se zeleninou
3. 02. 2008 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Masový aspik se zeleninou: Maso nakrájíme na drobné nudličky nebo kostičky. Dobře omytý pórek nakrájíme na jemné proužky a vše promícháme v míse s dobře okapanou sterilovanou zeleninou. Opepříme dle chuti. Podle návodu na obalu ... …více»
 

Jelítka s pečenými jablky

Jelítka s pečenými jablky
3. 02. 2008 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Jelítka s pečenými jablky: Jablka rozčtvrtíme, vykrojíme jádřince a nakrájíme je na menší dílky. Vložíme je do misky, zakapeme lžící citronové šťávy a promícháme, aby jablka na řezu nezhnědla. V pánvi rozehřejeme většinu sádla ... …více»

Domácí sádlo se škvarky

Domácí sádlo se škvarky
3. 02. 2008 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Domácí sádlo se škvarky: Omyté a osušené sádlo nakrájíme na kostičky o hraně asi 1-3 cm. Nakrájené sádlo vložíme do kastrolu se silnějším dnem, neměl by být úplně plný, podlijeme trochou vody, aby se ze začátku sádlo lépe .. ... …více»

Pečené koleno se zeleninou

Pečené koleno se zeleninou
3. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečené koleno se zeleninou: Koleno omyjeme, nařízneme, aby se lépe propékalo, a vložíme do pekáče. Podlijeme vodou, osolíme a okořeníme. Přidáme celé oloupané stroužky česneku, klínky oloupané cibule nebo na větší kusy překrájen ... …více»

Brambory s avokádovým dipem

Brambory s avokádovým dipem
3. 02. 2008 Uzeniny ++++-_____
Příprava receptu Brambory s avokádovým dipem: Brambory oloupeme, rozpůlíme a osolíme. Plech potřeme olivovým olejem a položíme na něj brambory řeznou plochou dolů. Pečeme asi 40 minut v troubě předehřáté na 200°C, dokud brambory nezhnědnou. Během ... …více»

Sekaná s ovesnými vločkami

Sekaná s ovesnými vločkami
3. 02. 2008 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Sekaná s ovesnými vločkami: Přebrané ovesné vločky zalijeme vodou a uvaříme hustou kaši. Zeleninu nakrájíme a na másle krátce podusíme. Vychladlou kaši, zeleninu, cibuli a česnek rozmixujeme a přidáme maso, vejce, koření, petrže ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !