![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí cannelloni plněné listovým špenátem: Z mouky, vajec, olivového oleje a soli vytvoříme těsto na domácí cannelloni, zabalíme do folie a necháme odpočinout v lednici. Husí játra očistíme a necháme odležet v martini, soli a pepři. Těsně před ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ražniči s ovesnými vločkami: Ovesné vločky přebereme, spaříme horkou vodou, scedíme a vmícháme do mletého masa. Přidáme velkou nakrájenou cibuli, okořeníme, osolíme, promícháme a uložíme na 30 minut do chladničky. Z hmoty tvoříme ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné telecí závitky : Telecí plátky mírně naklepeme, po obou stranách osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na každý plátek masa dáme 3 plátky šunky, plátek sýra, opatrně zabalíme a ovážeme nití. V hrnci na rozpáleném oleji ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Boloňské ragú: Najemno nakrájenou cibuli, česnek, mrkev a celer osmahneme na oleji dozlatova, přidáme mleté maso a opečeme. Potom přidáme na jemno nakrájenou šunku, comcasé (spařená, oloupaná, semínek zbavená a na k ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené špízky z kuřecího a hovězího masa na rajčatech: Na menší kousky nakrájené maso střídavě napícháme na bambusové špízové jehly. Lehce osolíme, opepříme a okořeníme chilli. Celé brambory dáme do trouby a pečeme asi 15 minut při 230 °C. Poté brambory p ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skopové s rajčaty : Maso důkladně omyjeme a nakrájíme na kostky. Na rozehřátém sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku, nakrájené maso, osolíme dle potřeby podlijeme vodou a dusíme do poloměkka. Pak přidá ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skopové kotletky na pepři : Skopové kotlety omyjeme, osušíme, lehce naklepeme, na okraji rozřízneme, osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji kotlety po obou stranách opečeme (po každé straně 4 minuty). Pak je vyjmeme, zbylý tuk ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová panenka marinovaná v petrželce a česneku: Česnek a petrželku nasekáme najemno, smícháme s olivovým olejem a mořskou solí. Do směsi naložíme špalíčky panenky a necháme je několik hodin marinovat, nejlépe přes noc. Marinovanou panenku upečeme n ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kachní prsa a kachní paštika na brusinkové omáčce: Kachnu částečně vykostíme – vyřízneme jí pouze prsa. Ta naložíme do marinády z Pragandy, cukru, sójové omáčky a medu a necháme do druhého dne v chladu. Zbylou část kachny osolíme a upečeme do zlatova. ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí maso na víně : Telecí maso omyjeme a nakrájíme. V hrnci na rozpáleném sádle osmahneme nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme maso a orestujeme, až pustí šťávu. Zasypeme sladkou i pálivou paprikou a necháme zpěnit. Mír ... …více»
|