![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
31. 12. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Topinky s fazolovou směsí : Plátky slaniny osmahneme na suché pánvi dokřupava a odložíme stranou. Na pánev dáme trošku tuku, na kterém prohřejeme fazole, osolíme, případně opepříme, přidáme kečup, zamícháme a prohříváme. Fazolov ... …více»
|
![]() |
31. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí řízky s tatarskou omáčkou: Naklepané krůtí řízky po obvodu mělce nařízneme a osolíme. Obalíme je v mouce, namáčíme je ve vejcích rozšlehaných se strouhaným sýrem, hned vkládáme do rozehřátého oleje a usmažíme po obou stranách d ... …více»
|
![]() |
31. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí řízky smažené v těstíčku: Naklepané krůtí řízky po obvodu mělce nařízneme a osolíme. Postupně je namáčíme do středně hustého těstíčka připraveného z uvedených přísad, vkládáme do rozehřátého oleje a usmažíme po obou stranách d ... …více»
|
![]() |
31. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí maso na paprice: Na dvaceti gramech tuku osmažíme dozlatova jemně pokrájenou cibuli, vmícháme mletou papriku, po zpěnění zalijeme trochou vody, přidáme krůtí maso roztříhané na čtyři porce a dusíme pod pokličkou. Při ... …více»
|
![]() |
31. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slepice po zahradnicku: Očištěné, osušené porce slepice protkneme klínky slaniny, osolíme a poprášíme moukou. Na tuku zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme porce slepice, opečeme je po obou stranách, podlijeme vodou a du ... …více»
|
![]() |
31. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slepice v zelenině: Očištěné porce slepice protkneme klíny vychlazeného párku, osolíme a poprášíme mletou paprikou. Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme, přidáme olej a cibuli pokrájenou na kostičky a osmažíme ... …více»
|
![]() |
31. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněné rolky z vepřových kotlet: Na oleji osmažíme oloupanou cibuli nakrájenou na kolečka. Maso si podélně rozřízneme abychom docílili větší plochy, pak ho naklepeme z obou stran, osolíme a opepříme. Plátky potřeme hořčicí, pokladem ... …více»
|
![]() |
31. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře na indický způsob : Očištěné, umyté a osušené kuřecí maso nakrájíme přes vlákna na tenčí plátky. Najemno nakrájíme cibuli a osmahneme na oleji, přidáme maso, osmahneme s cibulkou, přidáme kari, máslo, zamícháme, zapráš . ... …více»
|
![]() |
31. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rizoto po římsku : Rajčata ponoříme na 15 sekund do vařící vody, oloupeme a drobně nakrájíme. Cibuli a bůček drobně nakrájíme, osmažíme na sádle, přidáme rajčata, sůl, pepř a dusíme, až omáčka zhoustne. Podle chuti osla ... …více»
|
![]() |
31. 12. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní srnčí plátky: Odleželou zvěřinu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme a potřeme olejem. Připravíme si mladou celerovou nať, zeleninu a cibuli. Slaninu pokrájíme na plátky. Maso klademe do mísy a proklá ... …více»
|