![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
31. 12. 2007 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skopové maso s fazolemi : Fazole namočíme přes noc do vody. Očištěné a omyté skopové maso nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme a ve větším hrnci na másle osmažíme. K tomu přimícháme namočené fazole i s vodou a vaříme ... …více»
|
![]() |
31. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové kotlety na hořčici : Silnější kotlety naklepeme, po krajích nařízneme a opečeme v malém množství oleje na prudkém ohni dozlatova. Osolíme a opepříme. Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a za stálého míchání ji rovněž osm ... …více»
|
![]() |
31. 12. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný zelný list na kyselém zelí: Velkou hlávku zelí 5 minut vařte. Oloupejte 8 listů a seřízněte žebra na plocho. Slaninu a cibuli nakrájejte na kostičky, osmahněte. Zalijte vývarem a rýži v něm 15 minut duste. Papírový lusk opláchně ... …více»
|
![]() |
31. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní kotlík s vepřovým masem: Maso nakrájejte na 3 cm kostky. Sojovou omáčku rozkvedlejte s olejem, přidejte pepř a jemně nadrcený tymián. Promíchejte s masem a nechte krátce proležet. Oloupanou cibuli nakrájejte na kostičky. Na d ... …více»
|
![]() |
31. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře plněné červeným zelím: Červené zelí uvaříme obvyklým způsobem. Jemně nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na tuku, přidáme na kostičky nakrájené uzené maso a orestujeme. Poté vše smícháme s uvařeným zelím. Kuře omyjeme, os ... …více»
|
![]() |
31. 12. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí závitky se šunkou: Kýtu naporcujeme na plátky, naklepeme, osolíme a potřeme česnekem. Na každý plátek položíme šunku a posypeme hustě křenem. Srnčí závitky se šunkou položíme na rozpálené máslo a zapečeme v troubě. ... …více»
|
![]() |
31. 12. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí aszu: Zvěřinu nařežeme na 2 cm hranolky, lehce je naklepeme, osolíme a opepříme a potřeme olejem. Necháme 1/2 hod, odležet. Na pánvi rozpálíme olej, maso na něj vložíme a rychle opečeme. Srnčí aszu sypeme c ... …více»
|
![]() |
31. 12. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí plátky ve sloupečku: Kýtu naplátkujeme, naklepeme a osolíme. Potřeme česnekem a opepříme, posypeme rozsekanou cibulí a poklademe plátky slaniny. Takto připravené navrstvíme do sloupečku na sebe. Na vrchní plátek položíme ... …více»
|
![]() |
31. 12. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí kýta pečená na smetaně: Zvěřinu namoříme. Odleželou zvěřinu dáme na máslo a zeleninu, koření, podléváme mořidlem nebo vodou. Nakonec osmahneme zvěřinu bez poličky do červena. Rozdělíme na dílky. Omáčku protřeme sítem, zalije ... …více»
|
![]() |
31. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí špízy se slaninou a zeleninou: Kuřecí maso pokrájíme na tenké plátky, jemně je naklepeme, osolíme, opepříme, pokrájíme na čtverečky s hranou asi 2 cm, pokapeme je olejem a střídavě s tenkými čtverečky slaniny stejných rozměrů, s ... …více»
|