Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 18.05. 2025
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jelení ragú na červeném víně

Jelení ragú na červeném víně
29. 12. 2007 Zvěřina ++++______
Příprava receptu Jelení ragú na červeném víně : Maso nakrájíme na třícentimetrové kostky, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Olej silně rozpálíme, masové kostky necháme ze všech stran osmahnout. Cibuli krátce restujeme s masem, přidáme červené ví ... …více»

Opečený celer ve strouhance se šunkou a sýrem

Opečený celer ve strouhance se šunkou a sýrem
29. 12. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Opečený celer ve strouhance se šunkou a sýrem : Celer oloupeme, opláchneme a uvaříme do poloměkka v osolené vodě. Okapaný a vychladlý celer nakrájíme na asi 1 cm silná kolečka, osolím ... …více»

Špízy na gril

Špízy na gril
29. 12. 2007 Drůbeží maso ++++++++++
Příprava receptu Špízy na gril: Brambory, cibuli a papriku nakrájíme na plátky a posypeme kořením na zeleninu. Maso nebo párky nakrájíme na kolečka nebo maso na kostky, posolíme (můžeme přikořenit kořením dle chuti). Vše napícháme n ... …více»

Hořící kuřecí řízky s madlemi-varianta pro děti i dospělé

Hořící kuřecí řízky s madlemi-varianta pro děti i dospělé
29. 12. 2007 Drůbeží maso ++++++++++
Příprava receptu Hořící kuřecí řízky s madlemi-varianta pro děti i dospělé: Maso lehce naklepeme, můžeme nakrojit a potřeme bílým pepřem. Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky a osmahneme dozlatova s mandlovými lupínky. Trochu posolíme. Na rozehřátém oleji opečeme řízky a vyjm ... …více»

Nejmilejší těstoviny

Nejmilejší těstoviny
29. 12. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Nejmilejší těstoviny: Uvaříme si těstoviny klasickým způsobem (v dostatečném množství osolené vody) dle návodu. Ve vedlejším hrnci si orestujeme na oleji cibulku nadrobno nakrájenou, ... …více»
 

Bramborové kotlety

Bramborové kotlety
29. 12. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Bramborové kotlety: Ve slupce uvaříme brambory. Dáme si je na vál, oloupeme, prolisujeme. Přidáme sůl, mouku, vejce a vše vypracujeme v těsto. Do něj potom zamícháme sekanou šunku. Z ... …více»

Kuře pečené s rajčaty

Kuře pečené s rajčaty
29. 12. 2007 Drůbeží maso +++++-____
Příprava receptu Kuře pečené s rajčaty: Očištěné kuře osolíme uvnitř a vložíme do něj máslo. Nohy přitáhneme bílou nití nebo ocelovou jehlicí, křidélka přeložíme, kuře osolíme i na povrchu a pečeme na oleji až do poloměkka. Rajčata spaříme ... …více»

Kuře strýčka toma

Kuře strýčka toma
29. 12. 2007 Drůbeží maso ++++++-___
Příprava receptu Kuře strýčka toma : Do pekáčku rozložíme 1 kg kuřecích prsíček(mužou být i stehení jsou lepší), a přidáme další suroviny, mimo bílého vína. Pečeme v troubě asi 40 minut. Nakonec přidáme 2 lžíce bílého vína, šťávu promíc ... …více»

Ananasový guláš s klobásou

Ananasový guláš s klobásou
29. 12. 2007 Uzeniny +++_______
Příprava receptu Ananasový guláš s klobásou : Klobásu oloupeme a nakrájíme na plátky. Otevřeme konzervy a obsah z každé zvlášť necháme odkapat na cedníku. Na rozpáleném oleji podusíme drobně nakrájenou cibulku spolu s klobásou, přidáme rajčatový ... …více»

Bramborákomaš

Bramborákomaš
29. 12. 2007 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Bramborákomaš : Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme společně se slaninou nakrájenou na jemné nudličky, přidáme vepřové maso nakrájené také na nudličky. Dusíme ve vlastní šťávě do poloměkka. Přidáme n ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !