![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní nedělní kotletky: Maso naklepeme a okraje nařízneme, aby se při samžení nekroutily. Každý plátek osolíme, potřeme prolisovaným česnekem, obalíme v mouce, po obou stranách omočíme ve vejcích rozšlehaných se lžící mléka ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Krůtí maso na kari : Maso uvaříme asi v litru osolené vody. V kastrolu připravíme na mírném ohni za stálého míchání jíšku z mouky a másla (nepřipálit), přidáme kari a zalijeme vývarem, umícháme hustou omáčku. Ve smetaně r ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí guláš se smetanovou omáčkou : Maso vykostíme, odstraníme kůži a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kousky. Žampióny opláchneme, očistíme a přepůlíme. Ostatní houby opláchneme a očistíme. Ohřejeme olej, maso na něm ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Krocan nadívaný : Krocana očistíme, opereme a osušíme, nasolíme a kůži kolem volete podpíchneme. Žemle nastrouháme a pokropíme metanou. Přidáme žloutky, máslo, šunku a slaninu nakrájené nadrobno a spařené a podélně nak ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné řízky z krůtích prsou: Maso lehce naklepeme, osolíme a mírně opepříme nebo posypeme speciálním kořením na krůtu. pak jednotlivé řízky obložíme tenkými plátky anglické slaniny a plátkem sýra, přeložíme na poloviny, sklepneme ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušené maso s kapustou : Krůtí maso nakrájíme na kostky. Cibuli očistíme a nakrájíme na nudličky. Papriku přeřežeme, očistíme a nakrájíme na nudličky. V hrnci ohřejeme olej, přidáme maso a za stálého míchání ho osmahneme z ka ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená kachna na divoko : Kachnu očistíme, osolíme a dáme na pekáč, kde jsme nechali mírně zpěnit cibulku nakrájenou na kostky. Přidáme všechno uvedené koření (natlučené nebo umleté). Kachnu podlijeme vývarem a pečeme v troubě ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na zázvoru: Z prolisovaného česneku, zázvoru, papriky, pokrájené cibule a citronové šťávy si připravíme směs, kterou večer před pečením potřeme omytého králíka. Pečeme na sádle ve středně teplé troubě. Králík na ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušený králík s olivami: Králíka omyjeme pod studenou vodou, osušíme a rozkrájíme na 8 porcí. Do masa vetřeme sůl a pepř.
Maso dáme do kastrolu a na rozehřátém másle po obou stranách asi 10 min. dozlatova opékáme.
Přidáme ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilovaný bažant: Bažanta protáhneme slaninou, osolíme. Do břišní dutiny vložíme 40 g másla smíchaného s cibulkou, petrželkou a pažitkou. Přidáme i trochu tymiánu a celý pepř. Zašijeme. Bažanta zabalíme do plátků slani ... …více»
|