![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Panenky se šunkou:
Panenky omyjeme a osušíme, do masa vetřeme sůl, pepř a papriku. Polovinu plátků šunky rozložíme vedle sebe, poklademe masem, zakryjeme zbylou šunkou a vše převážeme nití. Maso opečeme ze všech str ... …více»
|
![]() |
11. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ďábelské plátečky: Lehce naklepané plátky vepřových řízků vložíme nejméně 24 hodin předem do marinády, kterou si připravíme smícháním všech výše uvedených surovin kromě masa. Při vkládání plátků masa do marinády je pr ... …více»
|
![]() |
11. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso s houbami: Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, na oleji ji zpěníme do zlatova a přidáme naklepané, osolené a opepřené vepřové plátky. Houby očistíme a pokrájíme a maso společně s houbami zprudka orestujeme. Př ... …více»
|
![]() |
11. 12. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřcí prsíčka mňamky: Kuřecí prsíčka posolíme, potřeme lečem, dáme plátek šunky, posypeme nastrouhaným tvrdým sýrem, zalejeme šlehačkou a pečeme. Kuřecí prsíčka jsou výborné k bramborům vařeným, pečeným, hranolky nebo s rýží. …více»
|
![]() |
11. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí guláš s kokosem: Maso nakrájejte na drobné kostky a zprudka osmahněte na cibuli a oleji. Pak přidejte utřený česnek a koření, zasypte kokosem. Podlijte mlékem. Po 20 min. přidejte brambory nakrájené na kostky. Hovězí ... …více»
|
![]() |
10. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné roštěnky: Omyté roštěnky osušíme, naklepeme, rozložíme na prkénko, trochu pokapeme olejem a osolíme. Očištěnou papriku nakrájíme na tenké nudličky, šunku a sýr na malé kostičky a dáme do misky. Přidáme asi 2 lžíce pokrájených …více»
|
![]() |
10. 12. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Košické řízky z telecího masa: Telecí maso nakrájejte na plátky, okraje nakrojte, naklepejte, osolte a na oleji opečte po obou stranách. Na malé pánvi připravte za stálého míchání smaženici z vajec a ze smetany. Mírně osolte. Na troše oleje …více»
|
![]() |
10. 12. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zaječí hřbet na červeném víně: Maso omyjte, osušte v útěrce a osolte, opepřete, ochuťte tymiánem a dejte na 2 hodiny do lednice.
Na pekáči rozehřejte sádlo, zaječí hřbet na něm opečte po obou stranách, podlijte vodou a duste 30 - ... …více»
|
![]() |
10. 12. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hrachová kaše s klobásou: Hrách přebereme, opereme a namočíme přes noc ve studené vodě. Druhý den vodu slijeme a hrách povaříme v malém množství čisté vody na mírném plameni doměkka.
Mezitím si připravíme z másla a mouky jíš ... …více»
|
![]() |
10. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Karbanátky plněné nivou : Slaninu rozškvaříme a osmažíme na ní dobře nakrájenou cibule. Mleté maso smícháme s rozmačkanou žemlí, cibulí, slaninou, sekanou petrželkou, solí, pepřem a spojíme vajíčkem. Hmotu můžeme zahustit přid ... …více»
|