![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Houbový guláš s hovězím a vepřovým masem: V hrnci s těžkým dnem rozpálíme asi polovinu rostlinného tuku a na něm osmahneme drobně pokrájenou šalotku lehce dozlatova. Poté přidáme omyté a dobře osušené, pokrájené maso a po všech stranách je za ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí roláda s nivou: Kuře omyjeme a směrem od prsní kosti vykostíme tak, abychom z něj mohli udělat plát.
Připravený plát kuřecího masa rozprostřeme na dřevěnou desku kůží dolů. Překryjeme jej mikrotenovým sáčkem a lehce ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí guláš s kapií: Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky, zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Když maso zbělí, osolíme je, přidáme mletou papriku a kapii. Ještě asi 3 minuty opékáme, pak přidáme lžíci kečupu a pro zjemn ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí huspenina: Kuře uvaříme v kastrólu s mrkví, celerem, petrželí, 1-2 bobkovými listy, 5-10 kuličkami pepře, 3 kuličkami nového koření, oloupanou cibulí. Vody dejte tolik, aby vám nakonec zbylo alespoň 1 litr vývar ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šumavské vepřové se zelím a knedlíkem: Kyselé zelí dáme do hrnce, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli. Uprostřed zelí uděláme důlek, do něho vložíme vepřový bůček, který zahrneme asi 10 cm vrstvou zelí. Zalijeme vodou a asi hodinu dusíme ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová jehla se švestkami: Maso nakrájíme na silnější plátky, nakrájíme je na kousky. Švestky zabalíme do slaniny a vše střídavě napichujeme na jehlu. Okořeníme směsí na rožnění, osolíme, opepříme, zakápneme omáčkou ze sóji a o ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí maso na kari s rýží: Krůtí prsa uvaříme v litru osolené vody. Drobně nasekanou cibuli podusíme na másle, přidáme česnek a propranou rýži. Dusíme do sklovita, zalijeme částí horkého vývaru. Na mírném ohni dusíme pod poklic ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotleta na česneku se špenátem: Nasekáme žebírka a potřeme je česnekem utřeným se solí. Necháme asi hodinu odležet a poté je opečeme na oleji. Stříkneme vodou a pod poklicí dusíme doměkka. Mražený špenát podusíme na másle, dochutíme ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky no nazdar: Řízky naklepeme, okořeníme kmínem, lehce poprášíme moukou a krátce zprudka opečeme. Pak dáme maso do pekáče, položíme na ně kolečka salámu a zalijeme ramou Cremefine v níž rozmícháme panáka rumu a sojové omáčky …více»
|
![]() |
9. 12. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí plátky na česneku: Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme. Na pánvi rozehřejeme olej a maso v něm prudce opečeme, z každé strany asi 4 minuty. Česnek rozetřeme se solí, přidáme kousek střídky z bílého chleba.
Každý hotov ... …více»
|