![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pivovarská pochoutka : Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a na ní opečeme kostky nakrájeného masa. Přidáme utřený česnek, papriku, osolíme, opepříme a zalijeme pivem. Pivovarskou pochoutku dusíme pod pokličkou. Podle potřeby …více»
|
![]() |
10. 12. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí, dušené s houbami, na smetaně : Plátky naklepeme, nařízneme, osolíme a potřeme olejem. Necháme 20 min. stát. Cibuli, na kolečka nakrájenou, osmahneme, plátky masa poprášíme moukou, opečeme po obou stranách, zalijeme vývarem, přidáme ... …více»
|
![]() |
10. 12. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rizoto se šunkou: Cibuli nakrájíme nadrobno, šunku pokrájíme, rýži propláchneme. V pánvi rozehřejeme olej a opečeme na něm cibulku, poté přisypeme rýži a ještě krátce opečeme. Zalijeme 600 ml vývaru, přidáme zeleninovou směs, špetku …více»
|
![]() |
10. 12. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí slaninové závitky : Kuřecí prsa omyjeme, odblaníme a lehce naklepeme. Poté do masa uděláme zhruba tři zářezy nožem, záleží na velikosti plátku.
Tvrdý sýr nastrouháme na jemném struhadle. Pórek omyjeme, podélně rozkrojíme a …více»
|
![]() |
10. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso na zelenince: Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme, opepříme. Kořenovou zeleninu nakrájíme na nudličky nebo kostky a na másle ji opečeme dočervena. Přidáme maso, trochu kari a dusíme, dokud šťáva nezhnědne, podlijeme …více»
|
![]() |
10. 12. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Fazole s klobásou: Namočené fazole uvaříme. Na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme na větší kousky nakrájenou klobásu (telecí párek), rajský protlak a kečup, osolíme a přisladíme, mírně zalijeme vodou a povaříme. Do hotového …více»
|
![]() |
10. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené vepřové obložené řízky: Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, potřeme je z obou stran olejem a necháme odležet. Potom obalíme ve strouhance (strouhanku do řízků lehce rukou zatlačíme) a pak v roz ... …více»
|
![]() |
10. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roláda-kuřecí: Nakládanou zeleninu Moravanka slejeme a zeleninu pokrájíme na menší kostičky. Rozpálíme trochu oleje a zeleninu na ní lehce opečeme a přidáme 2 vejce. Vše necháme vychladnout. Než zelenina vychladne ... …více»
|
![]() |
10. 12. 2007 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Míchaná zeleninová směs: Mleté maso ochutíme solí, pepřem, majoránkou a necháme 20 minut odstát na chladném místě. Po odležení ho prudce osmažíme na oleji. Cuketu, baklažán, patison a cibuli nakrájíme na menší kousky, které a ... …více»
|
![]() |
10. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Švýcarské kostky: Na oleji si osmažíme cibulku a na to dáme vepřové maso nakrájené na kostky - trošku orestujeme, přidáme sůl, pepř a podlijeme vodou. Po změknutí masíčka přidáme 3-4 rozkvedlané vejce se šlehačkou a ... …více»
|