![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kančí guláš: Maso opečeme po všech stranách, přidáme cibuli, česnek a dusíme asi 20 min. Přidáme ostatní přísady a dusíme dalších 20 min. Přilijeme víno a podáváme. ... ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš ze zvěřiny: Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme 2 lžíce mleté papriky, rajčatový protlak, na kousky nakrájené maso a osolíme. Na mírném ohni pak zvolna dusíme občas zamícháme a podlijeme. Když je ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kanec s brusinkami: Kořenovou zeleninu a cibuli nakrájenou na kolečka lehce na oleji osmahneme. Přidáme plátek citronu, rozdrcené koření a směs uvedeme do varu, vložíme plátek masa a dusíme téměř doměkka, přičemž nezapo ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí plátek: Maso osolíme a na rozpáleném oleji zprudka ze všech stran osmahneme. Přidáme nakrájenou cibuli, nastrouhanou kořenovou zeleninu a koření, trochu podlijeme a za občasného obracení a podlévání zvolna du ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí plátky se žampiony: Plátky lehce naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme, pomoučíme a z obou stran na oleji krátce opečeme. Pak je vyjmeme a dáme na teplo. Na oleji nyní zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, za ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zvěřina na jehle: Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme potřeme tlučeným jalovcem. Napichujeme na kovové jehly nebo špejle střídavě s plátky cibule, žampiony a kousky rajčat. Můžeme přidat i kousky šunky. Maso op ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na tymiánu: Porce králíka osolíme, opepříme a ze všech stran osmahneme na oleji. Pak je vyjmeme a dáme na teplo. Ve zbylém oleji krátce osmahneme nakrájenou cibuli a rozetřený česnek. Porce králíka vložíme do pek ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí rizoto po francouzsku: Maso nakrájíme na kostičky a na oleji ze všech stran osmahneme. Přisypeme na drobno nakrájenou cibuli, sůl, pepř, podlijeme a zvolna dusíme téměř do měkka. Pak přidáme propranou rýži, zalijeme necelým ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Paprikový králík: Jednotlivé porce králíka omyjeme a odblaníme. Na tuku do růžova osmahneme na drobno nakrájenou cibuli, zaprášíme ji mletou paprikou (část může být i pálivá), zamícháme, zalijeme trochou vody a uvedeme ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plátky z husích prsíček s pomerančovou omáčkou: Uvaříme rýži, mrkev nakrájíme na kolečka a dusíme ji s hrachem asi 25 min. Pomeranče nakrájíme na plátky a šťávu si schováme. Plátky husy opečeme dohněda, osolíme, opepříme. K vypečené šťávě přidáme k ... …více»
|