![]() |
20. 11. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra kardinál : Více oleje rozpálíme ve woku.
Játra pokrájíme na menší kousky a obalíme v solamylu.
Rozpálíme olej a orestujeme, poté scedíme olej.
Játra vložíme znovu do woku, přidáme slaninu na kostičky, cibuli ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Chalupářův sen: Z mléka, vejce, oleje, hladké mouky a soli umícháme hladké těstíčko, které necháme odležet. Mezitím pokrájíme nivu na hranolky a cibuli na plátky. Na každé kolečko salámu položíme kousek ... ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra dušená s houbami v alobalu: Játra nasucho osmažíme. Zvlášť udusíme s trochou kmínu pokrájené houby a osolíme.
Játra s houbami vložíme do vymazaného alobalu, dobře uzavřeme a pečeme v troubě na mřížce asi 10 minut. ... ... ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky v maracujové omáčce: Petrželovou nať umixujete společně s dvěma lžicemi oleje, slepičím bujonem, půlkou cibule a šťávou z citronu. V této směsi marinujte maso dvě hodiny před vařením. Omáčku si připravíte na středním ohni ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Turban lstivého Afgánce: Z hlávky zelí oloupeme velké listy, aby se nepotrhaly. Zbytek nakrájíme na malé kousky. Pak sýr, papriky, rajčata, slaninu také nakrájet na malé kousky. Vše smíchat přidat sůl, pepř. Soli se může ... ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněná kapusta po francouzsku: Kapustu rozebereme na listy a odstraníme střed a hrubá žebra. Listy povaříme ve slané vařící vodě. Jemně rozemleté maso, namočenou a vymačkanou housku, osmaženou cibuli, vejce, sůl a pepř pečlivě rozm ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněná tykev: Mladou tykev oloupeme, rozřízneme po délce a vnitřek odstraníme lžící. Tykev osolíme, opepříme a pokapeme citrónem. Naplníme ji náplní vyrobenou z vařeného, upečeného nebo syrového mletého masa, namáč ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněný baklažán: Oloupaný lilek rozřežeme po délce na polovičky, dužinu opatrně vyjmeme lžící a osolíme. Dužinu jemně nasekáme, promícháme s umletým vepřovým, namočenou houskou, vejcem, solí, pepřem a cibulkou osmahnu ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kerecká okurka: Okurky podélně rozřízneme, odstraníme semena a část dužiny. Plníme uvařeným a rozemletým telecím masem, které promícháme s máslem, vejcem, solí, pepřem a nadrobno nakrájenou a osmaženou cibulkou. Plně ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné cibule: Cibule povaříme 6-8 minut v osolené vodě, scedíme a střed opatrně vyjmeme. Vybranou část nasekáme, promícháme s umletým masem, dušenou rýží a dušenými houbami, osolíme a opepříme. Naplněnou cibuli vlo ... …více»
|