Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Játra kardinál

Játra kardinál
20. 11. 2007 Vnitřnosti ++++______
Příprava receptu Játra kardinál : Více oleje rozpálíme ve woku. Játra pokrájíme na menší kousky a obalíme v solamylu. Rozpálíme olej a orestujeme, poté scedíme olej. Játra vložíme znovu do woku, přidáme slaninu na kostičky, cibuli ... …více»

Chalupářův sen

Chalupářův sen
20. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Chalupářův sen: Z mléka, vejce, oleje, hladké mouky a soli umícháme hladké těstíčko, které necháme odležet. Mezitím pokrájíme nivu na hranolky a cibuli na plátky. Na každé kolečko salámu položíme kousek ... ... …více»

Játra dušená s houbami v alobalu

Játra dušená s houbami v alobalu
20. 11. 2007 Vnitřnosti +++_______
Příprava receptu Játra dušená s houbami v alobalu: Játra nasucho osmažíme. Zvlášť udusíme s trochou kmínu pokrájené houby a osolíme. Játra s houbami vložíme do vymazaného alobalu, dobře uzavřeme a pečeme v troubě na mřížce asi 10 minut. ... ... ... …více»

Vepřové plátky v maracujové omáčce

Vepřové plátky v maracujové omáčce
20. 11. 2007 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Vepřové plátky v maracujové omáčce: Petrželovou nať umixujete společně s dvěma lžicemi oleje, slepičím bujonem, půlkou cibule a šťávou z citronu. V této směsi marinujte maso dvě hodiny před vařením. Omáčku si připravíte na středním ohni ... …více»

Turban lstivého Afgánce

Turban lstivého Afgánce
20. 11. 2007 Uzeniny +++++-____
Příprava receptu Turban lstivého Afgánce: Z hlávky zelí oloupeme velké listy, aby se nepotrhaly. Zbytek nakrájíme na malé kousky. Pak sýr, papriky, rajčata, slaninu také nakrájet na malé kousky. Vše smíchat přidat sůl, pepř. Soli se může ... ... …více»
 

Plněná kapusta po francouzsku

Plněná kapusta po francouzsku
20. 11. 2007 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněná kapusta po francouzsku: Kapustu rozebereme na listy a odstraníme střed a hrubá žebra. Listy povaříme ve slané vařící vodě. Jemně rozemleté maso, namočenou a vymačkanou housku, osmaženou cibuli, vejce, sůl a pepř pečlivě rozm ... …více»

Plněná tykev

Plněná tykev
20. 11. 2007 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněná tykev: Mladou tykev oloupeme, rozřízneme po délce a vnitřek odstraníme lžící. Tykev osolíme, opepříme a pokapeme citrónem. Naplníme ji náplní vyrobenou z vařeného, upečeného nebo syrového mletého masa, namáč ... …více»

Plněný baklažán

Plněný baklažán
20. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněný baklažán: Oloupaný lilek rozřežeme po délce na polovičky, dužinu opatrně vyjmeme lžící a osolíme. Dužinu jemně nasekáme, promícháme s umletým vepřovým, namočenou houskou, vejcem, solí, pepřem a cibulkou osmahnu ... …více»

Kerecká okurka

Kerecká okurka
20. 11. 2007 Telecí maso +++++_____
Příprava receptu Kerecká okurka: Okurky podélně rozřízneme, odstraníme semena a část dužiny. Plníme uvařeným a rozemletým telecím masem, které promícháme s máslem, vejcem, solí, pepřem a nadrobno nakrájenou a osmaženou cibulkou. Plně ... …více»

Plněné cibule

Plněné cibule
20. 11. 2007 Mleté maso +++++-____
Příprava receptu Plněné cibule: Cibule povaříme 6-8 minut v osolené vodě, scedíme a střed opatrně vyjmeme. Vybranou část nasekáme, promícháme s umletým masem, dušenou rýží a dušenými houbami, osolíme a opepříme. Naplněnou cibuli vlo ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc