Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 20.03. 2025
Dnes má svátek Světlana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pilaf se skopovým masem

Pilaf se skopovým masem
10. 11. 2007 Skopové maso +++-______
Příprava receptu Pilaf se skopovým masem: Propláchnutou rýži dáme na přepuštěné máslo a zvolna osmažíme v troubě asi 8 minut. Na rozehřátém oleji zvolna opečeme nakrájené skopové maso, přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a po krátkém opeč ... …více»

Jehněčí kotlety se žampiony a paprikou

Jehněčí kotlety se žampiony a paprikou
10. 11. 2007 Jehněčí maso +++++_____
Příprava receptu Jehněčí kotlety se žampiony a paprikou: Z masa odkrojíme lůj, troubu rozehřejeme na 140 stupňů. Maso lehce naklepeme. Osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na oleji. Osmahnuté kotlety vyrovnáme na plech a dáme na 12 minut do trouby. ... …více»

Skopová pečeně

Skopová pečeně
10. 11. 2007 Skopové maso +++++++___
Příprava receptu Skopová pečeně: Skopovou kýtu nakrájíme na větší kostky asi 50 gramové, okořeníme solí a pepřem, opečeme ve směsi tuku a másla, přidáme rozmačkané česnekové stroužky, půlky cibulí, rozmarýn a tymián. Pekáč dáme do st ... …více»

Gulášové jehněčí masíčko

Gulášové jehněčí masíčko
10. 11. 2007 Jehněčí maso ++++______
Příprava receptu Gulášové jehněčí masíčko: Maso očistíme od tuku. Nakrájíme ho na kostičky. Rozpůlíme papričku a odstraníme semeník, nakrájíme ho na nudličky. Oloupeme cibule a nakrájíme na větší kousky. Do varu přivedeme 375 ml vody. Rozmíchá ... …více»

Vřetena s brokolicí a skopovým

Vřetena s brokolicí a skopovým
10. 11. 2007 Skopové maso ++++++____
Příprava receptu Vřetena s brokolicí a skopovým : Maso nakrájíme na kostky. Na oleji opečeme nakrájenou skopovou plec, přidáme na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu, MAGGI Bylinkovou kostku Česnek a petržel, podlijeme vínem a přikryté dusíme. Mas ... …více»
 

Pětihodinová jehněčí kýta

Pětihodinová jehněčí kýta
10. 11. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pětihodinová jehněčí kýta: Kýtu omyjeme studenou vodou, osušíme, zbavíme všeho povrchového tuku. Prošpikujeme česnekem nakrájeným na plátky a namasírujeme 2 lžícema olivového oleje. Zeleninu orestujeme na troše oleje. Kýtu p ... …více»

Naložený pečený králík

Naložený pečený králík
10. 11. 2007 Králičí maso ++-_______
Příprava receptu Naložený pečený králík: Králíka naporcujeme na díly a posolíme. Připravíme si pekáč a všechny připravené suroviny smícháme dohromady, králíka dáme do připraveného pekáče a směsí, kterou jsme si udělali a králíka podlijem ... …více»

Jerremyho opilý králík na rozmarýnce

Jerremyho opilý králík na rozmarýnce
10. 11. 2007 Králičí maso ++-_______
Příprava receptu Jerremyho opilý králík na rozmarýnce: Brambory a rajčata oloupeme a společně s paprikou nakrájíme na malé kostičky. Na dno zapékací misky nasypeme MAGGI Harmonii Chuti a pravidelně rozvrstvíme polovinu zeleniny. Okořeníme pepřem, špet ... …více»

Králik z Martiniku

Králik z Martiniku
10. 11. 2007 Králičí maso +++++_____
Příprava receptu Králik z Martiniku: Králíka naporcujeme a opečeme na rozehřátém oleji s máslem dozlatova. Přidáme nakrájenou cibuli a česnek a krátce orestujeme a stáhneme z ohně. Vše přelijeme rumem a zapálíme. Jakmile rum přest ... …více»

Králík po belgicku

Králík po belgicku
10. 11. 2007 Králičí maso +++_______
Příprava receptu Králík po belgicku: Naporcovaného králíka rychle zlehka opečeme na másle. Opečené maso vyjmeme a ponecháme v teple. Na výpek přidáme na větší kusy nakrájenou cibuli a hodně osolíme. Když cibulka zesklovatí, přidám ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !