![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 11. 2007 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pilaf se skopovým masem: Propláchnutou rýži dáme na přepuštěné máslo a zvolna osmažíme v troubě asi 8 minut.
Na rozehřátém oleji zvolna opečeme nakrájené skopové maso, přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a po krátkém opeč ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kotlety se žampiony a paprikou: Z masa odkrojíme lůj, troubu rozehřejeme na 140 stupňů. Maso lehce naklepeme. Osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na oleji. Osmahnuté kotlety vyrovnáme na plech a dáme na 12 minut do trouby.
... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skopová pečeně: Skopovou kýtu nakrájíme na větší kostky asi 50 gramové, okořeníme solí a pepřem, opečeme ve směsi tuku a másla, přidáme rozmačkané česnekové stroužky, půlky cibulí, rozmarýn a tymián. Pekáč dáme do st ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gulášové jehněčí masíčko: Maso očistíme od tuku. Nakrájíme ho na kostičky. Rozpůlíme papričku a odstraníme semeník, nakrájíme ho na nudličky. Oloupeme cibule a nakrájíme na větší kousky. Do varu přivedeme 375 ml vody. Rozmíchá ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vřetena s brokolicí a skopovým : Maso nakrájíme na kostky. Na oleji opečeme nakrájenou skopovou plec, přidáme na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu, MAGGI Bylinkovou kostku Česnek a petržel, podlijeme vínem a přikryté dusíme. Mas ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pětihodinová jehněčí kýta: Kýtu omyjeme studenou vodou, osušíme, zbavíme všeho povrchového tuku. Prošpikujeme česnekem nakrájeným na plátky a namasírujeme 2 lžícema olivového oleje.
Zeleninu orestujeme na troše oleje. Kýtu p ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Naložený pečený králík: Králíka naporcujeme na díly a posolíme.
Připravíme si pekáč a všechny připravené suroviny smícháme dohromady, králíka dáme do připraveného pekáče a směsí, kterou jsme si udělali a králíka podlijem ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jerremyho opilý králík na rozmarýnce: Brambory a rajčata oloupeme a společně s paprikou nakrájíme na malé kostičky.
Na dno zapékací misky nasypeme MAGGI Harmonii Chuti a pravidelně rozvrstvíme polovinu zeleniny. Okořeníme pepřem, špet ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králik z Martiniku: Králíka naporcujeme a opečeme na rozehřátém oleji s máslem dozlatova.
Přidáme nakrájenou cibuli a česnek a krátce orestujeme a stáhneme z ohně.
Vše přelijeme rumem a zapálíme. Jakmile rum přest ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík po belgicku: Naporcovaného králíka rychle zlehka opečeme na másle.
Opečené maso vyjmeme a ponecháme v teple. Na výpek přidáme na větší kusy nakrájenou cibuli a hodně osolíme.
Když cibulka zesklovatí, přidám ... …více»
|