Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 20.03. 2025
Dnes má svátek Světlana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velikonoční zajíc v pikantní omáčce

Velikonoční zajíc v pikantní omáčce
9. 11. 2007 Zvěřina +++++-____
Příprava receptu Velikonoční zajíc v pikantní omáčce: Mořidlo vytvoříme tak, že do vody dáme očištěnou a pokrájenou zeleninu, celé černé koření, bobkový list, víno a sůl. Směs povaříme 5 minut a odstavíme. Do vychladnuté směsi zamícháme citronovou štávou ... …více»

Rajské kuře

Rajské kuře
9. 11. 2007 Drůbeží maso +++++_____
Příprava receptu Rajské kuře: Kuře osolíme, uložíme na pekáč, přidáme máslo, nakrájená jablka a česnek. Mírně podlijeme vodou a pečeme doměkka. Když je kuře hotové, vyndáme ho, vidličkou rozmačkáme dušená jablka a česnek - šťáva ... …více»

Lasagne s brokolicí a rajčaty

Lasagne s brokolicí a rajčaty
9. 11. 2007 Mleté maso ++++++++++
Příprava receptu Lasagne s brokolicí a rajčaty: Zapékací misku vymažeme olejem, vysypeme strouhankou a rozehřejeme troubu. Mezitím uvaříme kousky brokolice, vyjmeme a v téže vodě uvaříme plátky lasagní a vodu slijeme. Na pánvi osmažíme na oleji cib ... …více»

Králík plněný sušenými švestkami s vůní slivovice

Králík plněný sušenými švestkami s vůní slivovice
9. 11. 2007 Králičí maso +++_______
Příprava receptu Králík plněný sušenými švestkami s vůní slivovice: Králíka vykostíme, rozprostřeme na potravinovou fólii a lehce naklepeme. Kuřecí prsíčka umeleme, promícháme se smetanou, osolíme, opepříme, přidáme Harmonii Chuti s bylinkami, muškátový květ a sli ... …více»

Jarní plněná králičí stehna

Jarní plněná králičí stehna
9. 11. 2007 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jarní plněná králičí stehna: Jemně nakrájenou cibuli a slaninu osmahneme, přidáme nasekaný špenát s kopřivami. Osolíme, opepříme, přilijeme rozšlehaná vejce a za stálého míchání necháme zhoustnout. Z králičího stehna opatrně v ... …více»
 

Hovězí jazyk se smetanovou omáčkou

Hovězí jazyk se smetanovou omáčkou
9. 11. 2007 Hovězí maso ++________
Příprava receptu Hovězí jazyk se smetanovou omáčkou: Jazyk umyjte a uvařte s kostkou bujónu (vaří se cca 2,5 hod., v tlakovém hrnci hodinu), nechte vychladit, oloupejte a nakrájejte na plátky. Cibuli osmažte na sádle, přidejte pokrájený pórek a oloupané ... …více»

Králík se šafránem a rozinkami

Králík se šafránem a rozinkami
9. 11. 2007 Králičí maso +++++_____
Příprava receptu Králík se šafránem a rozinkami: Králíka rozporcujeme, jednotlivé kusy potřeme solí s kayenským pepřem. Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. V pekáči rozpálíme olej a maso na něm ze všech stra ... …více»

Králík s vlašskými ořechy

Králík s vlašskými ořechy
9. 11. 2007 Králičí maso ++++++++-_
Příprava receptu Králík s vlašskými ořechy: Mícháme Aceto balsamico s vínem a ve směsi necháme marinovat maso přes noc přiklopené v lednici. Okapeme, osušíme a obalíme v mouce, spolu s kořením opečeme v horkém oleji a přidáme ořechy. Krá ... …více»

Dušený králík s fazolkami a žampiónovou omáčkou

Dušený králík s fazolkami a žampiónovou omáčkou
9. 11. 2007 Králičí maso ++________
Příprava receptu Dušený králík s fazolkami a žampiónovou omáčkou: Na části másla opečeme po všech stranách porce králíka, rozdrobíme kostku MAGGI Zlatého houbového bujónu, podlijeme vodou a pomalu dusíme asi hodinu. Před koncem dušení přidáme zelené fazolky a ještě ... …více»

Králík s hruškami

Králík s hruškami
9. 11. 2007 Králičí maso +++_______
Příprava receptu Králík s hruškami: Každého králíka rozdělíme na 8 dílů, okořeníme. Na tuku opečeme. Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Vypečenou šťávu zalijeme vínem. Přidáme bylinky a asi 45 minut dusíme. Maso vyjmeme. Přidáme b ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !