![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Velikonoční zajíc v pikantní omáčce: Mořidlo vytvoříme tak, že do vody dáme očištěnou a pokrájenou zeleninu, celé černé koření, bobkový list, víno a sůl. Směs povaříme 5 minut a odstavíme. Do vychladnuté směsi zamícháme citronovou štávou ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rajské kuře: Kuře osolíme, uložíme na pekáč, přidáme máslo, nakrájená jablka a česnek. Mírně podlijeme vodou a pečeme doměkka. Když je kuře hotové, vyndáme ho, vidličkou rozmačkáme dušená jablka a česnek - šťáva ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lasagne s brokolicí a rajčaty: Zapékací misku vymažeme olejem, vysypeme strouhankou a rozehřejeme troubu. Mezitím uvaříme kousky brokolice, vyjmeme a v téže vodě uvaříme plátky lasagní a vodu slijeme. Na pánvi osmažíme na oleji cib ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík plněný sušenými švestkami s vůní slivovice: Králíka vykostíme, rozprostřeme na potravinovou fólii a lehce naklepeme.
Kuřecí prsíčka umeleme, promícháme se smetanou, osolíme, opepříme, přidáme Harmonii Chuti s bylinkami, muškátový květ a sli ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jarní plněná králičí stehna: Jemně nakrájenou cibuli a slaninu osmahneme, přidáme nasekaný špenát s kopřivami. Osolíme, opepříme, přilijeme rozšlehaná vejce a za stálého míchání necháme zhoustnout.
Z králičího stehna opatrně v ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí jazyk se smetanovou omáčkou: Jazyk umyjte a uvařte s kostkou bujónu (vaří se cca 2,5 hod., v tlakovém hrnci hodinu), nechte vychladit, oloupejte a nakrájejte na plátky. Cibuli osmažte na sádle, přidejte pokrájený pórek a oloupané ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík se šafránem a rozinkami: Králíka rozporcujeme, jednotlivé kusy potřeme solí s kayenským pepřem.
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. V pekáči rozpálíme olej a maso na něm ze všech stra ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík s vlašskými ořechy: Mícháme Aceto balsamico s vínem a ve směsi necháme marinovat maso přes noc přiklopené v lednici.
Okapeme, osušíme a obalíme v mouce, spolu s kořením opečeme v horkém oleji a přidáme ořechy.
Krá ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušený králík s fazolkami a žampiónovou omáčkou: Na části másla opečeme po všech stranách porce králíka, rozdrobíme kostku MAGGI Zlatého houbového bujónu, podlijeme vodou a pomalu dusíme asi hodinu. Před koncem dušení přidáme zelené fazolky a ještě ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík s hruškami: Každého králíka rozdělíme na 8 dílů, okořeníme. Na tuku opečeme.
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Vypečenou šťávu zalijeme vínem. Přidáme bylinky a asi 45 minut dusíme.
Maso vyjmeme. Přidáme b ... …více»
|