![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík Altmann: Vše vložíme do zapékací mísy, popřípadě pekáče a necháme v lednici 24 hodin marinovat.
Pečeme, dokud není maso měkké.
... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní králičí stehýnka: Ze surovin si připravíme směs, do které vložíme králičí stehna a přes noc necháme v lednici uležet.
Pečeme a dle potřeby podléváme ... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na šalvěji a červeném víně: Králíka rozdělíme na 6 - 8 porcí, osolíme, opepříme a důkladně na oleji opečeme.
Vyjmeme z pánve a potřeme hořčicí. Na výpeku orestujeme na osminky pokrájenou cibuli, hlívu ústřičnou a česnek.
... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík Ája: Králíka si naporcujeme a řádně opláchneme. Naporcovaného králíka dáme na plech, kde ho pak osolíme a posypeme MAGGI Harmonií Chuti (nebo dalším jiným dochucovacím kořením).
Pak si oloupeme brambor ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roláda z králičích stehen: Rajčata rozčtvrtíme a odzrníme. Šalotky, petržel a česnek drobně nakrájíme.
Čtvrtky připravených rajčat položíme na plech, vyložený pečícím papírem. Osolíme, opepříme a při 140°C cca 45 minut nech ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík šesti vůní: Králíka osolíme a posypeme zázvorem. Slaninu nakrájíme na kostičky, lehce ji necháme v pekáči rozškvařit a na ni vložíme králíka. Přiklopíme pekáčem a pečeme v rozpálené troubě.
Teplotu snížíme, kd ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Labužnický králík: Králíka dáme do pekáče a zalijeme přes noc nálevem z vody, oleje, soli, pepře, mleté papriky, kečupu a hořčice.
Před pečením obložíme plátky cibule, česneku a papriky.
Podle potřeby podléváme př ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na víně s karamelizovanou cibulkou a houbami: Na pánvi opečeme najemno nakrájenou slaninu a hlívu, přidáme strouhanku a zastříkneme vínem. Prochladlou směs smícháme s kozím sýrem a bylinkami.
Králičí stehna nebo celého králíka vykostíme, napl ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řecké roštěnky na víně: Maso omyjte, osušte, nakrájejte na řízky. Řízky naklepejte, osolte, opepřete a na oleji z obou stran zprudka osmahněte. Vyndejte je na talíř a udržujte v teple. Ve výpeku zpěňte nakrájenou cibuli, při ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Taštičky plněné uzeninou: Z mouky, Hery, šlehačky, soli a žloutku vypracujeme hladké těsto, které zabalíme do potravinářské fólie a necháme v chladničce 30 minut odležet. Těsto rozválíme na tenký plát a rozkrájíme ... ... ... …více»
|