![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 03. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zvěřinová roláda: Maso nakrájejte na plátky, naklepejte, osolte, opepřete, posypte polovinou koření a potřete hořčicí. Z vajec a másla připravte míchaná vejce, podle chuti je osolte a opepřete. Maso pokryjte plátky uze ... …více»
|
![]() |
28. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Provensalská roládka: Řízek naklepeme, osolíme, opepříme, do středu uložíme plátek šunky, sýr, cuketu a zvineme. Upevníme párátkem a osmahneme na trošce oleje. Pak podlijeme a dusíme. Roládu vyjmeme, vložíme rajčata, prova ... …více»
|
![]() |
28. 03. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ptáčci v rozletu: V papiňáku rozehřejeme olej, do kterého jsme nakrájeli špek, orestujeme cibuli na kostičky do hněda, přidáme maso na kostičky, osmahneme, osolíme, opepříme, přidáme hořčici, okurky na kolečka a salám ... …více»
|
![]() |
28. 03. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí steaky s čočkovým salátem, jablky a brusinkami: Srnčí panenku nebo váleček z vykostěného hřbetu nakrájíme na steaky. Maso roztlačíme dlaní nebo klouby a vytvarujeme zpět do původního tvaru. Potřeme částí oleje, posypeme mletým kořením, poklademe lí ... …více»
|
![]() |
28. 03. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí kotlety se švestkovou omáčkou: Srnčí hřbet nakrájíme na kotletky, omyjeme, osušíme a uvolníme u kosti. Maso potřeme z obou stran slivovicí a necháme půl hodiny marinovat. Potom je okořeníme směsí mletého koření a po obou stranách o ... …více»
|
![]() |
28. 03. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špekáčková taška: Na vyválené těsto vrstvíme nakrájené špekáčky, cibuli, rajče, papriku, lehce přidáme kapari. Vrstvení opakujeme a posypeme sýrem. Pokládáme na polovinu těsta. Druhou polovinu překlopíme a dobře okraje ... …více»
|
![]() |
28. 03. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špekáčková plněná sekaná: Špekáčky nameleme a přidáme housky namočené v mléce, 2 vejce,trochu strouhanky, česnek, majoránku a pepř. Nesolit, vypracujeme těsto a plníme vařeným vejcem, kapiií, okurkou a pórkem. Celé obalíme ve ... …více»
|
![]() |
28. 03. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špekáčková bábovka: 6 špekáčků umeleme a 2 špekáčky s houskama nakrájíme na kostičky. Zalijeme trochou mléka. Přidáme vejce a vypracujeme těsto s přidáním česneku, koření, kaparama a pár vlašských ořechů. Bábovku vymažem ... …více»
|
![]() |
28. 03. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špekáčky na ohni: Konec špekáčků nařízneme z obou stran. Každý si na grilovací jehlici napíchne svůj špekáček a opéká nad ohněm dle vlastní chuti. Konce špekáčků se pěkně rozevřou. Jako klasickou přílohu můžeme zvolit ... …více»
|
![]() |
28. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špíz z masových kotlet: Bůček, špekáčky a eidam semeleme a zahustíme strouhankou. Přidáme vejce, hladkou mouku, ochutíme paprikou, česnekem, solí, pepřem a promícháme. Plátky anglické nakrájíme na dlouhé proužky. Z masové sm ... …více»
|